Haberler

Nusaybin'de Hendek Kazan PKK'lılar Polise Saldırdı

Güncelleme:

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde sokaklara açılan hendekleri kapatan güvenlik güçlerine PKK'lılar bombalı saldırı düzenledi. Saldırıda can kaybı yaşanmadı.

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde sokaklara açılan hendekleri kapatan güvenlik güçlerine PKK'lılar el yapımı parça tesirli patlayıcıyla saldırı düzenlendi. Saldırıda can kaybı yaşanmazken, zırhlı TOMA aracı zarar gördü.

HENDEK KAZARAK TRAFİĞE KAPATTILAR

Nusaybin'nde bugün akşam saatlerinde, PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi üyeleri, yola hendek kazarak, parke taşlarıyla kurduğu barikatlarla, Kışla Mahallesi'ndeki Işık Önder Caddesi'ni trafiğe kapattı.

ÖZEL HAREKET'A BOMBALI SALDIRI

Olay yerine giden ve hendekleri kapatarak barikatları kaldırmaya çalışan Özel Harekat ekipleri ile zırhlı araçlarına, YDG-H'liler tarafından el yapımı, parça tesirli bombalı saldırı düzenlendi.

TOMA'NIN TEKERLEKLERİ ZARAR GÖRDÜ

Saldırıda can kaybı yaşanmazken, zırhlı TOMA aracının tekerlekleri zarar gördü. Güvenlik güçleri saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Işık Önder Caddesi Nusaybin Mardin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (6)

HERCAI:

hdp ve pkk itleri YANI BOMBACILARI 2 ay boyunca face twitter isiti destekliyor görüntüsü verip bak isit bombayi patlatti YALANINI YAYMAYA CALISIYORLAR

26
1
yanıtYanıtla
merzifon:

hani nerde eylemsizlik kararı dünkü patlamayı baskasına yıkmak içiin alınan bi karardı heralde

26
0
yanıtYanıtla
indir:

devlet baba göduyun yerde kurşula indir

17
0
yanıtYanıtla
Doğruyu yazdimMobil-ANDROID:

fistan li bombacilar Ankarada selo ve saz ekibi fistanli bombacilar insanları katletiler

11
1
yanıtYanıtla
CMS:

HANI EYLEMLERE SON VERILMISTI GARIP OLAN ANKARADAKI OLAYDAN ONCE BASINA YAYINLADILAR SONRA BOMBA PATLADI SIMDIDE MAHALLE ARALARINDA DEVAM EDIYOR. . . . . . . .

10
0
yanıtYanıtla
gurbetci:

buna geldimi kimseenin giki cikmaz polis asker bu vatanin ikinci evladi sanki kokunuze kiran gelsin yediginiz bombalar artsin insallah

9
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title