Haberler

Nürnberg Film Festivali Uzun Film Yarışması Jüri Üyeleri Belli Oldu

Almanya'nın Nürnberg kentinde 4 Mart tarihinde başlayacak olan 21.Türk-Alman Film festivali kısa film yarışması film ve jüri üyelerinin ardından uzun film jüri üyeleri ve yarışma filmleri belli oldu.

Almanya'nın Nürnberg kentinde 4 Mart tarihinde başlayacak olan 21.Türk-Alman Film festivali kısa film yarışması film ve jüri üyelerinin ardından uzun film jüri üyeleri ve yarışma filmleri belli oldu. Bu yılki jüri başkanlığını ünlü yönetmen Derviş Zaim yapacak. Diğer jüri üyeleri ise, Sinema yazarı Dr.Felcitas Kleiner, Prodüktör Maritte Rissenbee, Yönetmen Michael Aue ve yönetmen Miraz Bezar 'dan oluştu.

Uzun Metraj yarışma filmleri ise şöyle:

Misafir, Yönetmen: Mehmet Eryılmaz

Die Massnahme (Önlem), Yönetmen: Alexander Costea

Ana Yurdu, Yönetmen: Senem Tüzen

God of Happiness, Yönetmen: Dito Tsintsadze

Eksik, Yönetmen: Barış Atay

Herbert, Yönetmen: Thomas Stuber

Rüzgarın Hatıraları: Yönetmen: Özcan Alper

Toro, Yönetmen: Martin Hawie

Toz Bezi, Yönetmen: Ahu Öztürk

KADİR İNANIR GELİYOR

Bu filmlerin ikisi, Almanya prömiyeri, yedisi ise ilk kez Nürnberg'de gösterilecek. 4 Martta başlayacak ve 13 Mart tarihine kadar sürecek film festivalinin onur konuğu Kadir İnanır. Açılış filmi Haymatlos adlı film olacak. 5 Mart tarihinde gösterilecek "Karılar Koğuşu" filminin ardından Kadir İnanır ile söyleşi yapılacak. - Rnberg

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Kadir İnanır Derviş Zaim Almanya Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title