Haberler

Nurgül Yeşilçay, siyah mayosuyla çimlere uzanarak poz verdi

Güncelleme:

Yaz tatilinin bir kısmını Ahmet Kural ve Murat Cemcir'le birlikte başrolünde oynayacağı bir filmin setinde geçiren Nurgül Yeşilçay, çekimler sonrasında tatile çıktı. Yeşilçay yorgunluğunu da çimlere uzanarak attı

Sevgilisi Necati Kocabay'ın yapımcılığını üstlendiği filmin çekimlerinin tamamlanmasının ardından kendini tatil beldesine atan başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi.

ÇİMLERDE SOLUKLANDI

Sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerin başında gelen Nurgül Yeşilçay, tatil paylaşımlarına devam ediyor. Dün havanın sıcaklığından isyan eden Yeşilçay, kaldığı otelin bahçesinde siyah mayosuyla çimlere sere serpe uzanarak poz verdi. 43 yaşında ve bir çocuk annesi olan Nurgül Yeşilçay, fit vücuduyla da genç kızlara taş çıkarttı.

Nurgül Yeşilçay, siyah mayosuyla çimlere uzanarak poz verdi

AKIMA UYMUŞTU

İlk olarak yurt dışında başlayan döner tekme ile şişe kapağı açma akımına kayıtsız kalmayan Nurgül Yeşilçay, yer sofrasında hamur açarken elindeki oklava ile şişe kapağı açmıştı.

Nurgül Yeşilçay, siyah mayosuyla çimlere uzanarak poz verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nurgül Yeşilçay Necati Kocabay Yeşilçay Haberler

500

Yorumlar (27)

cesur:

ne olursa olsn güzel bir hareket, kadınlarımız ccesur daha cesur olmalı, bende kendini guzelce ifade edip ispat etmmiş. . . . Türk kadınlarına ilham o lsn

6
31
yanıtYanıtla
anlaf ifade atmeyen yorumlar:

Allah bu güzelliği show yapıp millete göstermesi için mi yaratmış sence? meseleyi iyi anlamak lazım

yanıt3
yanıt0
misafir:

senin gibilere ne denir . . . . sen anladın onu. . . .

yanıt4
yanıt0
Hamdi:

Her canlı birgün mutlaka ölümü tadacaktır

32
5
yanıtYanıtla
Muro:

Aynen hamdi abi

yanıt12
yanıt2
EEEEEE:

SONRA. . . ANLAT HELE

yanıt4
yanıt12
KARA KUYU:

Konusmayin lenn. . . ne demek ''SONRA''. . . hamdi hoca ne dedigini biliyor! Garantisi var! Ucanlardan oldugu yorumundan belli oluyor, yetmiyormu her kesin bir gün öleceklerini bile biliyor.

yanıt0
yanıt0
Sadece Türkiye:

işi bitmiş

6
12
yanıtYanıtla
TEKİN:

çok mu yordular seni nurgülüm

11
4
yanıtYanıtla
SEVDA:

Bu kadında şaşırmış. Bir gün elinde oklavayla hamur açıyor, diğer gün bedenini açıp segiliyor. Biz halk ve izleyici olarak verdiği mesajı çözemedik. Şeyinin tüyleriağardı halâ dikkat çekmek ve gündemde kalmak için tutarsızlık içerisinde bocalıyor. Lütfen, halkın kalbinde sanat ve saygınlığınızla kalmayı öğrenin.

6
8
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title