Haberler

Nurgül Fidan'ın İsmi Spor Kompleksinde Yaşayacak

Turgutlu Belediyesi şehir meclisi üyesi iken geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayata gözlerini yuman Nurgül Fidan’ın ismi Turgutlu’da yapılan bir tesiste yaşayacak.

Turgutlu Belediyesi şehir meclisi üyesi iken geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayata gözlerini yuman Nurgül Fidan'ın ismi Turgutlu'da yapılan bir tesiste yaşayacak. Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, MHP'den meclis üyeliği ve Turgutlu OSB yönetim kurulu üyeliği yapan Nurgül Fidan'ın isminin Turgutlu'da yaşaması için büyükşehir meclisine teklifte bulunuldu.

Ergenekon Mahallesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Turgutlu Belediyesi tarafından yapılan ve önümüzdeki günlerde kapılarını açacak olan Spor Salonu ve yarı olimpik yüzme havuzuna Nurgül Fidan'ın isminin verilmesi için Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, MHP Büyükşehir Meclis üyeleri Hayriye Hızal Kaygısız, Engin Okyay ve Mustafa İlteriş Yağcıoğlu tarafından büyükşehir meclisine teklif verildi. Teklifin komisyona devredildiği ve komisyonda görüşüldükten sonra önümüzdeki mecliste gündeme alınacağı öğrenildi.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Turgutlu Belediyesi Meclis Üyeliği, Park Bahçeler Müdürlüğü, OSB Yönetim Kurulu Üyeliği ile ilçemize önemli hizmetlerde bulunmuş Merhume Nurgül Fidan'ın ismi Manisa Büyükşehir Belediyemiz ile açılışına hazırlandığımız Kapalı Salonu ve Yüzme Havuzu'na verilmesi adına Manisa Büyükşehir Meclis Üyelerimiz Hayriye Hızal Kaygısız, Engin Okyay ve Mustafa İltetiş Yağcıoğlu ile birlikte Büyükşehir Belediye Meclisi'ne önergemizi sunduk, önergemiz ilgili komisyonda görüşülecektir. Bu vesileyle Manisa Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclis toplantı kararlarının ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Turgutlu Belediyesi Turgay Şirin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title