Haberler

    Nokia 9.3 PureView 5G, 108MP'lik Beş Kamerasıyla Çok Konuşulacak!

    Nokia 9 PureView beşli kamera sistemi sayesinde geçen yıl piyasaya sürülen en benzersiz akıllı telefonlardan biriydi. Ne yazık ki cihazın yeni versiyonu sorunlarla boğuştu ancak şimdi HMD Global bu şansı başka bir modele vermeye hazır görünüyor.

    Nokia 9 PureView beşli kamera sistemi sayesinde geçen yıl piyasaya sürülen en benzersiz akıllı telefonlardan biriydi. Ne yazık ki cihazın yeni versiyonu sorunlarla boğuştu ancak şimdi HMD Global bu şansı başka bir modele vermeye hazır görünüyor.

    NokiaPowerUser tarafından ortaya atılan yeni bir iddiada yaklaşan Nokia 9.3 PureView için penta kamera sisteminin planlandığını belirtildi. Daha spesifik olarak ilk modelde kullanılan Light kamera teknolojisini kullanan yeni bir Nokia 9 modeli geliyor diyebiliriz.

    Görünüşe göre Nokia 9.3 PureView "amiral gemisindeki en güçlü kameralardan biri" olacak 64MP ana kamerayla geliyor. Bu, optik görüntü sabitlemeyi (OIS) destekleyecek ve 108MP ultra geniş açılı lens ile birlikte piyasaya sürülecek.

    Diğer üç kameranın teknik özelliklerinde henüz bir bilgi yer almıyor ancak sırasıyla telefoto, makro ve derinlik sensörleri olarak destek sağlamaları bekleniyor.

    Finli şirketin yeni nesil kamera sistemini mükemmelleştirmesi için yeni bir ortakla çalıştığına da inanılıyor. Bu ortağın henüz ismi bilinmiyor olsa da iki şirkette birkaç büyük yükseltme planlarının yapıldığı düşünülüyor.

    Nokia 9.3 PureView modelinin bu yılın ilerleyen döneminde Nokia 7.3 ile birlikte Ağustos ayı sonunda veya Eylül ayında yapılacak etkinlikte tanıtılacağını belirtelim.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Cep Telefonu HMD Global Nokia Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title