Haberler

Nizip Ticaret Odası'ndan öğrencilere ayakkabı yardımı

Güncelleme:

Nizip Ticaret Odası (NTO) tarafından eğitim yardımları kapsamında geleneksel hale getirilen ilköğretim öğrencilerine yönelik ayakkabı dağıtım töreni düzenlendi.

Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş, Mustafa Özkaya İlkokulu'nda gerçekleşen törende, her yıl olduğu gibi 2021-2022 eğitim öğretim yılında da NTO'nun öğrencilere ayakkabı yardımında bulunduğunu söyledi.

Gündeş, NTO'nun eğitime sürekli destek verdiğini ve 18 yıldır düzenlenen bilgi yarışmasına sponsor olduğunu belirterek kurum yönetimine ve üyelerine teşekkür etti.

NTO Başkanı Mehmet Özyurt, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim yardımlarına devam ettiklerini belirterek şunları söyledi:

"Bu yıl yine öğrencilerimize 1250 çift ayakkabı yardımı yapılmaktadır. Bu yardımın bir kısmı TOBB tarafından bir kısmı da NTO yönetimi tarafından şahsi olarak karşılanmıştır. Bu yıl olduğu gibi gelecek yıl da inşallah bu yardımlarımız devam edecektir. Bizler geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi bir eğitim alması için aileler ve öğretmenler kadar sorumlu olduğumuzu düşünüyoruz. Öğrencilerimiz pandemi nedeniyle okullarından uzun bir süre uzak kaldılar. Öğrencilerimizin derslerine daha çok çalışarak ailelerine ülkemize ve topluma faydalı birer fert olması en büyük temennimizdir."

Törene, NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

milli eğitim bakanlığı Hisarcık Nizip Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title