Haberler

Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil oldu

Güncelleme:

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'nın kadrosuna sürpriz bir isim daha transfer oldu. Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Yeni Hayat dizisinde rol alan Nilperi Şahinkaya, reyting rekortmeni dizinin kadrosuna dahil oldu.

FOX TV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Yasak Elma'ya bir ünlü isim daha transfer oldu.

Tv100'de yer alan habere göre; kadrosuna Savaşçı dizisinden Berk Oktay'ı ve tecrübeli oyuncu Erdal Özyağcılar gibi ünlü isimleri dahil eden Yasak Elma dizisi yeni sezona da güçlü kadrosuyla bomba gibi girmişti.

NİLPERİ ŞAHİNKAYA DİZİNİN KADROSUNA KATILDI

Yasak Elma dizisine bir bomba transfer daha yapıldı. Öyle Bir Geçer Zamanki, Kiraz Mevsimi, Kuzgun ve Yeni Hayat dizisinde rol alan Nilperi Şahinkaya Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma'nın kadrosuna dahil oluyorNilperi Şahinkaya

İZLEYİCİLER YASAK ELMA'DA YENİ BİR KÖTÜ İLE TANIŞACAK

Cansu rolüne hayat verecek olan Şahinkaya, Hasan Ali'nin ölen eşi Filiz'in yeğeni olarak ekibe katılacak. Cansu'nun aslında Şahika ve Ender'in pavyondan bulduğu bir kadın olduğu ortaya çıkacak. Böylece Yasak Elma yeni bir kötü ile tanışacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nilperi Şahinkaya Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500

Yorumlar (17)

Word:

Gereksiz dizilerden biri bence.

13
7
yanıtYanıtla
DIYANET:

Kalpler ancak Yuce mevlayi anmak ile huzur bulur, entrika ve oyunlara gelmeyin

6
5
yanıtYanıtla
Diyanete aynen cevap:

Sizin yaptığınız enterikalara ne demeli .Müslümanlar sizin yüzünüzden din den soğudu sayenizde müslüman oldu süslüman yani çakma müslüman .

yanıt3
yanıt3
Bak sen!:

Ondan mı magazin haberlerini okuyorsun? Ne işin var burada?

yanıt4
yanıt1
İSİMSİZ:

Valla kim ne derse desin dizi mükemmel bir kurguya sahip. Daha ne olabilir ki derken yeni bölümünde daha da farklı şeylerin olması ve bunun diziye akıcılık getirmesi gibi.

3
3
yanıtYanıtla
asi:

artık bıtkınlık verdi 3 kadın sürekli aynı adamla evlenip ayrılıyor cılkı çıktı bu dördüncü mü oldu

5
1
yanıtYanıtla
Mine minnoş:

Entrikaların bitmediğini TV dizilerinde hızla devam yetmemiş gibi Daha fazlasını yazıp çiziyorlar Biz izliyicileri Kendileri gibi olmamız için zemin hazırlıyorlar Yakında tırlatırsak hiç şaşırmayalım Seyredenlere müjdeler olsun .

5
1
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

Adı üzerinde yasak elma iyinin orda işi ne ? Öyle olsa helal elma olurdu !

4
0
yanıtYanıtla
Cevap:

PABUCUMUN EFEDAYISI

yanıt0
yanıt1
Emin Güzelce:

Bir bu eksikti

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title