Haberler

Nil Söyledi, Beyaz Oynadı!

Mart Ayından Bu Yana 64 Sinemada Gösterilen Beyaz'lı ve Nil'li Vergi Reklamı İşe Yaradı, 1.7 Milyar Fazla Vergi Toplandı!

MART AYINDAN BU YANA 64 SİNEMADA GÖSTERİLEN BEYAZ'LI VE NİL'Lİ VERGİ REKLAMI İŞE YARADI, 1.7 MİLYAR FAZLA VERGİ TOPLANDI!

İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Koç, İstanbul'daki 64 sinemada mart ayından beri yayınlattıkları reklamların ve 500 bin eve dağıttıkları broşürlerin çok etkili olduğunu, 1.7 milyar YTL daha fazla gelir vergisi topladıklarını söyledi. Beyazıt Öztürk'ün oynadığı reklam filminin şarkısını Nil Karaibrahimgil söylüyor.

Mehmet Koç, uzun süredir farklı bir 'vergi propagandası' yürüttüklerini belirterek, şöyle konuştu: 'İstanbul genelinde 64 sinemada film aralarında reklam yayınlatıyoruz. Çok profesyonel bir ajans hazırladı ve Beyazıt Öztürk oynuyor. Etkili ve ikna edici olması için bizzat Beyazıt Öztürk çok özen gösterdi. En baştan bize 'ben öyle çıkıp resmi bir ağızla vatandaş vergini ver demem' dedi. Daha yaratıcı olması için komik bir metin hazırlandı. Bu reklam özellikle gençler üzerinde çok etkili oldu. Reklamlarımızın şarkısını da gençlerin çok sevdiği bir ses olan Nil Karaibrahimgil seslendirdi. İstanbul genelinde 500 bin eve de broşür dağıttık. Broşürlerde çocukları ve gençleri bilinçlendirmeye yönelik cümleler var.'

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title