Haberler

Nil Karaibrahimgil ile SQL Remiks Yarışması Başlıyor

Güncelleme:

Özgür kız Nil Karaibrahimgil ile 15 Aralık-12 Ocak tarihleri arasında Galatasaray ITM, Sgproder işbirliğiyle düzenlenecek SQL Remiks Yarışması Başlıyor

Oscar ve Nobel ödüllü sanat yazarı George Bernard Shaw'un da söylediği gibi; "Hayat, kendini keşfetmekten ibaret değildir, kendini yaratmaktır"

Audio ve medya eğitimlerinde sektörel farklar yaratan Galatasaray ITM, 2009 yılından bu yana kendini yaratma becerisine sahip "artist/prodüktörler" yetiştirmektedir, "Adele, joe Worricker, Amy Winehouse, Kate Nash, Paul Garred, Hugh Harris & Luke Pritchard" gibi isimlerinde tercih ettiği "Edexcel" eğitim merkezi olarak, kendini yaratma kabiliyetini geliştirmek ve yaymak üzere düzenlediği yarışmalara bir yenisini daha eklemektedir. düzenlemektedir.

15 Aralık-12 Ocak tarihleri arasında Galatasaray ITM, Sgproder işbirliğiyle düzenlenecek yarışma, katılımcılara; özgün yaklaşım ve kendini yaratma kabiliyetinin Türkiye'deki yansıması özgür kız Nil Karaibrahimgil'in HE-MAN parçasını remiksleyerek, yeni soundlar, efektler, yaratma, aranje ve prodüktörlük yeteneklerini sergileyerek sektöre giriş imkanı veriyor.

Yanı sıra ünlü prodüktörlerin seminer konuğu olarak remiks yapma teknikleri anlatımına yer veren organizasyon 10 Aralık 2012 Pazartesi itibarıyla bu eğitim videolarına paylas.com platformu üzerinden ulaşma imkanı veriyor.

Galatasaray ITM, SgProder, Steinberg, Compel, Muziktek ve Paylas.com sponsorluğunda talenthouse.com adresinden online olarak gerçekleşecek SQL Remiks Yarışması; ödülleri şöyle;

Nil Karaibrahimgil'in birincisi; Galatasaray ITM Müzik Teknoloji bölümü 5.000 TL değerinde eğitim bursu, Compel'den Reason essential ve Maudio Torg Remiks paketi

Halk oylaması birincisine Steinberg'den 5.000TL değerinde Prodüksiyon paketi, Cubase 7, Steinberg UR 824 ses kartı, CMC serisi kontrol arabirimleri, CMC CH, CMC FD, CMC QC, CMC TP ve her iki bölümün birincilerine de interaktif sosyal medya platformlarında tanıtım ödülü,

Yarışma hakkında Detaylı bilgi için www.muzikteknolojileri.com adresini ziyaret edebilir, paylaş.com adresinden remiks seminerlerini izleyebilirsiniz.

Katılımcıların paylaş.com adresinden ulaşabilecekleri SQL Remiks Yarışması Seminer prodüktörleri ise şöyle:

CAN HATİPOĞLU

MURAT UNCUOĞLU

ERSEN KUTLUK

Kaynak: Bültenler / Güncel

George Bernard Shaw Nil Karaibrahimgil Amy Winehouse Galatasaray Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title