Haberler

Nevşehir Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika

Güncelleme:

Türkiye, 31 Kasım yerel seçim sonuçlarına kilitlendi. Nevşehir'de sandıklar açıldı ve oyların sayımı başladı. Nevşehir yerel seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? İşte Nevşehir yerel seçim sonuçları, açılan sandık sayıları ve Nevşehir adaylarının aldıkları oy oranları ile Nevşehir ilçelerinin detaylı seçim sonuçları...

Türkiye'nin gözü kulağı 31 Mart yerel seçim sonuçlarında. Bugün Nevşehir için sandığa giden vatandaşlar, Nevşehir Belediye Başkanı'nı belirlemek için oy kullandılar. Şimdi ise yerel seçim sonuçları merakla bekleniyor. Son yerel seçimde vatandaşların tercihi Ak Parti'den yana olmuştu. Peki, Nevşehir seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Nevşehir'de kim önde? Nevşehir seçim sonuçları, yerel seçim sonuçları, adayların oy durumlarını merak ediyorsanız işte detaylar

NEVŞEHİR 2019 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

31 Mart yerel seçiminde Nevşehir Belediye Başkanlığı için; AK Parti'den Rasim Arı, İYİ Parti adına Mehmet Özkan, DSP adına Bekir Kendir, BBP adına Ahmet Bilgili, SP adına İsmet Fatih, MHP adına Filiz Kılıç yarışacak. Toplam 8 aday Nevşehir Belediye Başkanlığı yarışında. Nevşehir'deki toplam 217 sandık açıldı ve Anadolu Ajansından alınan kesin olmayan verilere göre:

Rasim Arı AK Parti 30.024 OY %51,58

Filiz Kılıç MHP 19.983 OY %34,33

Mehmet Özkan İyi Parti 5.980 OY %10,27

İsmet Fatih Terzioğlu Saadet Partisi 1.216 OY %2,09 oy oranlarıyla AK Parti adayı Rasim Arı, sandıktan birinci çıktı.

NEVŞEHİR 2014 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

2014 yerel seçim sonuçlarına bakıldığı zaman Nevşehir'de seçmenlerin tercihlerinin şu şekilde şekillendiğini görüyoruz:

2014'de yerel seçim sonuçlarına göre; Nevşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanan % 52,45 oy oranı ile Ak Parti adayı Hasan Ünver olmuştu. MHP'den Mehmet Varol ise % 42,69 oy oranı ile ikinci sırada yer aldı. CHP'den Serkan Sağlamer% 1,87 oy oranı ile 3. sırada, SP'den İbrahim Çakır % 1,61 oy oranı ile 4. Sırada yer aldı.

NEVŞEHİR İLİ İLÇELERE GÖRE YEREL SEÇİM SONUÇLARI

Nevşehir belediyesine bağlı tüm ilçelerin 31 Mart yerel seçimlerdeki sondakika, güncel durumlarını öğrenmek istiyorsanız sayfamızı ziyaret edin.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nevşehir Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title