Haberler

Nevşehir: Gençlerbirliği'nin Nevşehir Kampı Başladı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gençlerbirliği, 2. etap kamp çalışmaları için Nevşehir'e geldi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gençlerbirliği, 2. etap kamp çalışmaları için Nevşehir'e geldi.

Kendi tesislerinde yaptığı ilk etap çalışmaların ardından Nevşehir'e gelen Gençlerbirliği, ikinci etap kamp çalışmaları için Kapadokya Dedeman Otel'de kampa girdi. 8 gün boyunca hazırlıklarını Nevşehir'de sürdürecek kırmızı-siyahlı Başkent temsilcisi, 12 Temmuz'da Hollanda'ya gidecek. 23 kişilik kamp kadrosuyla Nevşehir'deki ilk antrenmanını sabah saatlerinde 2 No'lu Çim Saha'da yapan Gençlerbirliği'nde çalışmaya Gana Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda mücadele eden Draman izinli olduğu için katılmadı. Draman'ın, Hollanda kampında takıma katılacağı öğrenildi. Sabahki antrenmanda futbolcularına fizik kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptıran Teknik Direktör Mesut Bakkal, özellikle yeni transferlerin kısa sürede takıma uyum sağlaması için çaba gösteriyor. Hayli neşeli geçen antrenmanda Kırmızı-siyahlı futbolcular, düz koşu ve kondisyon çalışması sırasında takımları lehine tezahüratlar yaptı.

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktör Mesut Bakkal, kadrosuna güvendiğini belirterek, başka transfer yapmayacaklarını söyledi. Takımının şu anki form durumundan son derece memmun olduğunu belirten Bakkal, "Takım çok iyi durumda. Geçen seneden zaten hazır olan bir kadrom var, en az 17-18 kişilik kadromuzu bozmadan bunların içerisine izlediğimiz veya bize uygun olan futbolcuları transfer ettik. Onlar da bir uyum sorunu yaşamadılar. Bizim oyun mantalitemize uygun futbolcuları seçtik. Eski kadromun geçen yıl bir geçiş dönemi yaşadığına inanıyorum. Şu an yeni transferlerle kadrom yeterli. Takımımın form durumu da gayet iyi. Sakat oyuncumuz bulunmuyor. Gana Milli Takımı'nda oynayan Draman'da takıma Hollanda'da katılacak. Uzun bir kamp dönemi geçirdiği için 9 Temmuz'a kadar kendisine izin verdim" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title