Haberler

Nevşehir'den Kısa Kısa

Avanos ilçesinde, İl Dernekler Müdürlüğünce yardım toplama kanunuyla ilgili seminer düzenlendi.

Avanos ilçesinde, İl Dernekler Müdürlüğünce yardım toplama kanunuyla ilgili seminer düzenlendi.

İlçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerin katılımıyla Belediye Toplantı Salonundaki programda Dernekler İl Müdürü Yakup Yavuzkan, yardım toplama kanunu doğrultusunda derneklerin dikkat etmesi gereken kuralları anlattı.

Yavuzkan, "Yardım toplamaya yetkili kişi ve kuruluşlar, bunların hangi amaçla yardım toplayabilecekleri, ilgili kanunla belirlenmiştir. Dernekler, para ve yardım toplama çalışmalarını bu doğrultuda yapabilir." dedi.

Vali Aktaş köylülerle buluştu

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi.

Beraberindeki heyetle ilçeye bağlı Karain, Karlık, Yeşilöz, Akçaören, Başdere, Demirtaş, İltaş, Akköy, Boyalı ve Karacaören köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Aktaş, köylerde devam eden yatırımları yerinde inceledi, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Aktaş, kendisine iletilen taleplerin değerlendirileceğini ve hizmetlerin yeterli seviyede olması için gayret edileceğini belirtti.

Aktaş'a ziyaretlerinde Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli ve köy muhtarları eşlik etti.

Nevşehirspor yönetiminden Ünver'e ziyaret

Nevşehirspor Başkanı Salih Dirikoç ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti.

Dirikoç ziyarette yaptığı açıklamada, Nevşehirspor'un başarısı için kendilerine önemli katkı sağlayan Ünver'e, yönetim kurulu ve taraftarlar adına teşekkür ettiğini belirtti.

Dirikoç, Ünver'i, 2017-2018 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup'ta lider olan takımlarının, 6. Grup lideri Kırşehir Belediyespor ile Ankara'da oynayacağı 1. kademe play-off müsabakalarına davet etti.

Başkan Ünver de elde edilen grup birinciliğinin ardından takımın, Ankara'da BAL şampiyonluğunu omuzlamasına da şahit olmak istediklerini ifade ederek, daveti kabul etti.

Ünver, "Sezonun ilk karşılaşmasından itibaren Nevşehirspor'un yanında olduk. Maddi ve manevi olarak elimizden gelen her desteği takımımızın başarısı için seferber ettik. İnanıyorum ki Nevşehirspor, Ankara'da yüzümüzü bir kez daha güldürecek ve 3. Lig kapısını aralayacaktır." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

İlhami Aktaş Hasan Ünver Nevşehir Avanos Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu? Azem ne demek? Azem anlamı ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title