Haberler

Nevşehir'de CHP'nin Ön Seçiminde İlk Sırayı Tekiner Aldı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Nevşehir'de yaptığı ön seçimde en çok oyu Hilmi Bülent Tekiner aldı İl merkezinde ve ilçe merkezlerinde kurulan sandıklarda parti üyelerinin kullandıkları 4 bin 606 oy sonucu ön seçimde Hilmi Bülent Tekiner 1129 oy alırken, partinin ilk sıra adayı oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Nevşehir'de yaptığı ön seçimde en çok oyu Hilmi Bülent Tekiner aldı

İl merkezinde ve ilçe merkezlerinde kurulan sandıklarda parti üyelerinin kullandıkları

4 bin 606 oy sonucu ön seçimde Hilmi Bülent Tekiner 1129 oy alırken, partinin ilk sıra adayı oldu. Oylamada  Cuma Yorgancı 978 oy alarak ikinci sırada yer alırken, eski il başkanlarından Mehmet Değirmenci ise 700 oy aldı. Sıralamada Osman Fahri Ertik 699, Mehmet Seyhan Duru 488, Serkan Sağlamer 312, Hakim Demirci ise 300 oya ulaştı.

CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, Cumhuriyet Halk Partisi'nde Demokrasi Şöleni şeklinde geçen ön seçimde oy vermeye sandık başına giden tüm partililere teşekkür ederken, ön seçimden birinci sırada çıkan Hilmi Bülent Tekiner ise, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Nevşehir'den en az bir milletvekili çıkaracak gücünün bulunduğuna dikkat  çekti. - Nevşehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Hilmi Bülent Tekiner Nevşehir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Recep:

son zamanda yaptığım araştırmalarda öğrendiğim bilgilere dayanarak, hayatını bu uğurda vermiş bir babanın evladı olan Bülent Bey kesinlikle en çok hak eden isim. Mecliste görmek isterim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title