Haberler

Nevşehir'de Aile Sağlığı Merkezi Törenle Hizmete Girdi

NEVŞEHİR(AA) - Nevşehir'de Sümer Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Aile Sağlığı Merkezi, törenle hizmete açıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti iktidarında sağlık hizmetlerinde önemli başarılar elde edildiğini, yatırımların süreceğini belirtti.

Açıkgöz, ?"Sağlık reformlarıyla 17 yıldır milletimizin sağlıklı yarınları için çalışan 'AK kadrolar' olarak çalışmaya devam edeceğiz. Sağlık merkezleri, bizim insan odaklı yönetim anlayışımızın en nitelikli örnekleri olarak şehrimizde yükselmeye devam ediyor." dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı da merkezin mahalle sakinlerine sağlık hizmeti verilmesinde etkin rol oynayacağını kaydetti.

Konuşmaların ardından merkezin açılışı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay, TKDK İl Koordinatörü Murat Asiltürk ve diğer katılımcılar tarafından yapıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Açıkgöz Sümer Mahallesi AK Parti Nevşehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title