Haberler

Nesrin Cevadzade'nin Menajerinden 'La Casa De Papel' açıklaması: Görüşmeler Olumlu

Güncelleme:

LaCasaDePapel'de 'İstanbul' karakterine can vereceği söylenen Nesrin Cevadzade'nin dizide yer alacağı haberlerine menajerinden doğrulama geldi. Menajer, "Çıkan bazı haberler doğru. Görüşmeler olumlu" dedi.

3. sezonunun çekileceği müjdesi verilen fenomen dizi La Casa De Papel'de 'İstanbul' karakteriyle kadroya dahil olacağı konuşulan Nesrin Cevadzade Türk hayranlarını heyecanlandırmıştı. Güzel oyuncunun menajeri Selin Kök haberleri doğrular nitelikte bir açıklama yaptı. Kök şöyle konuştu: "Çıkan bazı haberler doğru. Görüşmeler sürüyor. İlk görüşmeden olumlu sonuç çıktı" diyerek oyuncunun hayranlarına müjdeyi verdi.

Nesrin Cevadzade'nin Menajerinden 'La Casa De Papel' açıklaması: Görüşmeler Olumlu

YER ALDIĞI HER PROJEDE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKİYOR

Yer aldığı projelerde performansıyla dikkatleri üzerine çeken Nesrin Cevadzade'nin menajeri açıklamasına şöyle devam etti;"Canlandırılacak karakterle ilgili şimdilik bir bilgi vermem doğru olmaz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz sene İspanyol yapımı El Desentierro adlı sinema filminde kamera karşısına geçti ve performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Tercih edilmesinde önemli faktörlerden biri de bu olsa gerek..." diye konuştu.

Nesrin Cevadzade'nin Menajerinden 'La Casa De Papel' açıklaması: Görüşmeler Olumlu

"BİRDEN ÇOK YABANCI DİL BİLMESİ ONU FARKLI KILIYOR"

Oyuncunun menajeri görüşmelerin olumlu gittiğini ve oyuncunun meslektaşlarına birden çok yabancı dil bilidiği için fark attığını söyledi. Menajer Kök, "Bir görüşme daha yapılacak. Nesrin Hanım 4-5 dil bilen bir oyuncu, bu onu daha da farklı kılıyor." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nesrin Cevadzade İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

Arapkirli:

Arakanlı müslüman kardeşlerimizi unutmayalım. Onlar icin Dua edelim, etmeyenleri uyaralım. Zorla da olsa dua ettirelim.

9
18
yanıtYanıtla
şeyhMUZ:

şeyhin ödev mi verdi sana la

yanıt15
yanıt7
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Dizide buna "ayar" çektiklerindede gurur duyacakmısınız:))

9
7
yanıtYanıtla
Harapkirli:

Arakanlı müslüman kardeşlerimizi unutmayalım. Onlar icin Dua edelim, etmeyenleri uyaralım. Zorla da olsa dua ettirelim.

6
10
yanıtYanıtla
Bababekirli:

Lan oğlum boş durmayın dua edin.

yanıt3
yanıt4
xr:

bu gizi sevmem itici gelio

2
11
yanıtYanıtla
Anadolu ? mehdiye:

Güzel bir bayan Allah ailesine bağışlasın

10
1
yanıtYanıtla
Samimi Bir Adam.:

Kezbanın önde gideniydin şimdi bu muhteşem dizide oynarsan kezkezban olursun; havandan, kibirinden geçilmez... O değilde şu dizinin kalitesini düşüreceksin o kezban halinle, o kezban bakışlarınla, ona üzülüyorum...

2
9
yanıtYanıtla
La casa de papel in yapimcisi:

Lan bı dizi keyfimiz var keyfim kaçtı gitsin bizim hikayemiz midie nedir onlarda oynasın ne işi var ya inşallah gerçek değildir.

2
5
yanıtYanıtla
tırcı osman:

ne rol alacak acaba, çok merak ediyorum, üç bej dil bildiğine göre dört bej dizi oynayabilir

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title