Haberler

Nazilli Belediyesi Başkanı Alzheimerlıları Unutmadı

Güncelleme:

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıck, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü'nde, Nazilli Alzheimer Gündüz Bakım Merkezinde bakım gören yaşlıları ziyaret etti.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıck, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü'nde, Nazilli Alzheimer Gündüz Bakım Merkezinde bakım gören yaşlıları ziyaret etti.

21 Eylül Dünya Alzheimer Günü'nde, Nazilli Alzheimer Gündüz Bakım Merkezinde bakım gören yaşlıları ziyaret eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Her yedi saniyede yeni bir Alzheimer hastası ekleniyor. Alzheimer kapımızda. Sağlıklı bir yaşlılık için hep birlikte hemen şimdi harekete geçelim" diyerek Nazilli'de hastalığın tedavisi için yapılan çalışmalara ve sağlıklı yaşlanmaya büyük önem verdiklerini ifade etti.

Hastalarla uzun süre sohbet eden Alıcık, görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın Alzheimer hastalarını ziyaretine MHP İlçe Başkanı Engin Kürşat Özcan, Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. İrfan Özbek, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir ve Hasta yakınları eşlik etti. Ziyarette merkezin yapılmasından dolayı Başkan Alıcık'a çok teşekkür eden yaşlılar konuşmalarında merkezin kendi hayatlarını olduğu kadar ailelerinin de hayatını kolaylaştırdığına değindi. Merkezlerin artmasının ve hizmet alan kişilerin merkezde daha çok zaman geçirmesini dileyen hasta yakınları ise belediyenin yapmış olduğu hizmetin insanlara verdiği önemi gösterdiğini söyledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Nazilli Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title