Haberler

Nazilli Belediyesi gençlerin geleceğini destekliyor

Güncelleme:

Nazilli Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Nazilli Belediyesi Gençlerin Geleceğini Destekliyor Projesi' kapsamında BESYO, PMYO ve MSÜ ön hazırlık kursları başladı.

Nazilli Belediyesi tarafından hayata geçirilen ' Nazilli Belediyesi Gençlerin Geleceğini Destekliyor Projesi' kapsamında BESYO, PMYO ve MSÜ ön hazırlık kursları başladı.

Nazilli Belediyesi Gençlerin Geleceğini Destekliyor Projesi kapsamında Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO), Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) ve Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) ön hazırlık kursları Antrenör Türkay Koşar yönetiminde başladı.

"Ne gerekiyorsa yapmaya hazırız"

Nazilli Belediyesi olarak bu tür projelere büyük önem verdiklerine dikkat çeken Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ; "Gençlerimize verdiğimiz destekle hem kendi gelecekleri hem de ülkemizin geleceği için bir nebze de olsa katkımız oluyorsa ne mutlu bize. 2021 yılı sınavları için ön hazırlık kurslarımızı ücretsiz olarak yapacağız. Bu süreçte onların yanında olarak daha iyi çalışıp daha iyi hazırlanarak hayallerini gerçekleştirmeleri için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" sözlerini kaydetti.

"Başkan Özcan'a teşekkür"

Sümer Rekreasyon Alanı'nda bulunan Rıdvan Dilmen Spor Tesisleri'nde yapılan antrenmanlarla bugüne kadar pek çok başarıya imza attıklarını kaydeden Koşar, "2020 yılında oldukça başarılı bir sınav dönemi geçirdik. Celal Bayar Üniversitesi'nde yapılan BESYO sınavlarında 1.'lik aldık. Proje kapsamındaki kurslara katılan 21 öğrencimizin 15'i Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Deniz Pamukkale Üniveristesi, Çorum Hitit Üniversitesi, Konya Selçuk Üniversitesi BESYO bölümlerini kazandılar. Ayrıca 12 öğrencimiz POMEM, 2 öğrencimiz jandarma, 2 öğrencimiz Polis Özel Harekat ve 1 öğrencimiz MSÜ'yü kazanarak büyük başarı elde ettiler. Bu başarılarda büyük payı olan ve gençlerin geleceğini destekleyen Nazilli Belediyesi'ne ve Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan'a şahsım ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

"2021'de hedef daha büyük başarı"

2021 yılı sınavları için yapılacak ön hazırlık çalışmalarının tamamen ücretsiz olacağını ifade eden Koşar, yeni yılda daha fazla öğrenciye ulaşarak daha yüksek bir başarı elde etmeyi hedeflediklerini belirtti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kürşat Engin Özcan Nazilli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title