Haberler

Nazilli, Aydınları Festivalde Ağırlayacak

Nazilli Belediyesi 4.Kültür, Sanat ve Edebiyat Festivali 29 Mart-7 Nisan 2013 tarihleri arasında Nazilli Belediye Meydanı ve Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda yapılacak etkinliklerle gerçekleştirilecek.

Nazilli Belediyesi 4. Kültür, Sanat ve Edebiyat Festivali 29 Mart-7 Nisan 2013 tarihleri arasında Nazilli Belediye Meydanı ve Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda yapılacak etkinliklerle gerçekleştirilecek.

Festivalin ilk gününe Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu, Ahmet Turhan Alkan ve Ali Bulaç katılacak. 10 gün sürecek Festival etkinlikleri kapsamında 1-15 Nisan tarihleri arasında Lütfi Selek Kültür Merkezi'nde de Yağlı Boya Resim Sergisi'nin açık olacağı ifade edildi.

Festival ile ilgili olarak açıklama yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; "Nazilli Belediyesi 4. Geleneksel Kültür, Sanat ve Edebiyat Festivali'nin geri dönüşümü Nazilli için çok değerli ve önemli. Nazilli'mizin yeniden gündeme gelmesini sağlayan, bölgesel, ulusal ve hatta uluslararası televizyon kanallarında, gazetelerde, radyolarda, internet sitelerinde Nazilli'nin adının defalarca telaffuz edilmesini sağlayan, kentimizi yeniden hatırlatan; tarımsal açıdan kaynakları, iklimsel ve coğrafi açıdan avantajları, sanayi açısından nüfus, dolayısıyla işçi potansiyelini yeniden gözler önüne seren ve bunun yanında ne denli kültürel ve medeni bir kent olduğu gözler önüne seren organizasyon ve festivalleri hayata geçirmek Nazilli Belediyesi'nin her zaman destek vereceği öncelikli görevlerindendir" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nihat Hatipoğlu Ali Bulaç Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title