Haberler

Nazar Nur Kaya, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Katıldığı 'O Ses Çocuklar' yarışma programıyla tanınan 16 yaşındaki Nazar Nur Kaya, son yolculuğuna uğurlandı. Küçük kızın cenazesine Acun Ilıcalı, Hadise ve Murat Boz da katıldı.

Törene başta ailesi ve sevenleri olmak üzere, yarışma programı yapımcısı Acun Ilıcalı, şarkıcı Murat Boz ve Hadise Açıkgöz de katıldı. Bazı aile bireyleri cami bahçesinde taziyeleri kabul etti. Bu sırada 16 yaşındaki Nazar Nur Kaya'nın annesi fenalık geçirdi. Fenalık geçiren anneyi bir süre Acun Ilıcalı teselli etti.

Nazar Nur Kaya Son Yolculuğuna Uğurlandı

"ÜLKEME BUNU HİÇ YAKIŞTIRAMIYORUM"

Cenaze namazının ardından konuşan şarkıcı Hadise Açıkgöz, "Güzelim ülkeme bunu hiç yakıştıramıyorum. Nazar'ın ailesine Allah'tan sabır ve güç diliyorum. Çok üzgünüz, daha da bir şey diyemiyorum" dedi. Daha sonra konuşan Nazar Nur Kaya'nın ablası Hatice Kaya da, "Allah'ın takdiri ama maalesef doktor hatası. Bu hatanın ortaya çıkması adaletin yerini bulması gerekir. Savcılığa gereken ifadeyi verdik. Bundan sonra da savcımız, avukatımız sayesinde gerçek ortaya çıkacaktır. Bu gerçekle birlikte Nazar da rahat edecektir" ifadelerini kullandı. Daha sonra kılınan cenaze namazının ardından Nazar Nur Kaya'nın cenazesi Cebeci Mezarlığı'na defnedildi.

Nazar Nur Kaya Son Yolculuğuna Uğurlandı

Nazar Nur Kaya Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (25)

Aleyna:

şerkıcılara üzülmeye değmez.

3
54
yanıtYanıtla
Ahum:

Çok Dogru Söylüyorsun Aleyna.

yanıt1
yanıt7
Hayalet dünya:

Sarkici degil insan gözüyle bakacan lakin sizde insan gibi bakacak insanlik yok

yanıt13
yanıt2
:

SANADA KİMSE ÜZÜLMEZ. MERAK ETME. ŞARKICILAR İNSAN DEĞİLMİ CAHİL DENSİZ DERT TASA ETME YETER. İNSAN OL BİR RAHMET OKUMAK ZORMU. ZAYIF İNSANSINIZ

yanıt22
yanıt2
öööööjjjjjööööööö:

acun acun acun senin öbür tarafta halin nice olacak senin yüzünden cahil gençler ünlü olmak için yarışmalarına katılıyor sende biliyorsun senin camianda varoşlar anca para kazanma vasıtası olur. . .

9
33
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınbir bilen:

ülkemin gençleri ya şarkıcı ya futbolcu ya mafya olmak istiyor. Acun bu durumdan yararlanan sığ bir uyanık . bu ülkeye hiçbir katkısı olamaz. ancak cenazeye katılır.

9
25
yanıtYanıtla
hüseyin erkek:

yürü git lan işine avanak. . . adamın sayesinde binlerce insan ekmek yiyor. . . bu cebazeye gitmese gitmez. . . yarışmamam katılan sıradan bir yarışmacı der geçerdi istese ama yapmadı. . . helal olsun sana acun ılıcalı. . .

yanıt2
yanıt0
SADO:

şimdi doktorları korumak için yasa çıkarında görelim

20
2
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

ACUN A YAKIŞIR DAVRANIŞ. ALLAH KIZIMIZA RAHMET EYLESİN AİLESİNE SABIR VERSİN. İNŞALLAH.

18
1
yanıtYanıtla
Kargocu:

Acun adamdır beyler 14 sene ekmeğini yedim. . . .

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title