Haberler

Nasreddin Hoca Şenliği'nde türkü dolu gece

Konya'nın Akşehir ilçesinde, bu yıl 60'ıncısı düzenlenen Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında Akşehirli sanatçı Erhan Uslu konser verdi.

Akşehir'de 60. Uluslararası Nasreddin Hoca Şenliği etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda Akşehir Açıkhava Tiyatrosunda düzenlenen etkinliklerde Akşehirli DJ Doğukan bir şov yaptı. Hareketli müzikler ile konser alanını dolduran gençleri coşturan DJ Doğukan'ın ardından sanatçı Erhan Uslu sahne aldı. Çeşitli türküleri seslendiren Uslu, zaman zaman türkülerini seyircilerle birlikte söylerken, hareketli şarkılarda da seyircilere keyifli dakikalar yaşattı. Konser sonunda Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, sanatçı Erhan Uslu'ya günün anısına bir plaket takdim etti.

Başkan Akkaya, "Sizleri aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. 60. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliklerimiz büyük coşkuyla devam ediyor. Erhan Uslu ile baş başayız. Yine hemşehrimiz Emre Çaltılı'nın senaryosunu ve yönetmenliğini yaptığı 'Hayatta Olmaz' filminin şenlik boyunca sinema gösterimleri var ve Erhan Uslu kardeşimizde bu filmin müziklerini yapmıştır. Çok da güzel olmuş. İleride ki tarihlerde yine hemşehrimiz olan Melahat Gülses hanımefendiyi de sizlerle buluşturacağız. Hepsi Akşehirimizin bir gururudur. Bu hemşehrilerimizle ne kadar gurur duyarsak azdır diye düşünüyorum. Hem sözüyle, hem sazıyla, hem de akademisyenliğiyle gerçekten bizleri coşturuyor. Kendilerine tekrar teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Sanatçı Erhan Uslu ise, "Biz bugün evimizdeyiz. Ben bugün sizlerle olmaktan, sizlerle buluşmaktan çok mutluyum. Belediye Başkanımız sağ olsun bizlere bu konuda öncülük etmiş ve bizleri buraya davet etmiştir. Bizler de zaten memleketimizin adını duyar duymaz büyük bir heyecanla kabul ettik. Tabi uzun süre de oldu, açıkçası 15 sene kadardır memleketimize gelemiyorduk konser olarak. Ben huzurlarınızda Belediye Başkanımıza, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüze ve personeline çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Nasreddin Hoca Erhan Uslu Akşehir Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title