Haberler

Narman'da Kursiyerlerin Hazırladığı Eserler Sergilendi

Narman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan kurslarda yapılan el emeği eserler için yıl sonu sergisi düzenlendi.

Narman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan kurslarda yapılan el emeği eserler için yıl sonu sergisi düzenlendi.

Burhanettin Eser Kültür merkezinde düzenlenen yılsonu sergisi açılışına İlçe Kaymakamı Mustafa Serin, Belediye Başkanı Burhanettin Eser ve diğer daire amirleri katıldı.

Açılıştan önce kültür merkezi konferans salonunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yılmaz Giray açılış konuşmasında, "Narman Halk Eğitim Merkezi olarak ilçemizde bulunan diğer kuruluşlarla işbirliği içinde çalışarak halkımızı bilinçlendirmek, yaşam standartlarını yükseltmek, yeni meslek sahibi yapmak tüketici bir toplum yerine üreten bir toplum haline getirmek en büyük hedefimizdir" dedi.

Narman Halk Eğitim Merkezine verdikleri destekten dolayı İlçe Kaymakamı Mustafa Serin ve Belediye Başkanı Burhanettin Eser e teşekkür etti. Daha sonra Halk Eğitim Merkezince açılan kurslarda dereceye giren kursiyerlere İlçe Kaymakamı Serin ve Belediye Başkanı Eser Hediyelerini takdim ettiler. Sunum programının ardından sergi salonuna geçildi. Serginin açılışını İlçe Kaymakamı Mustafa Serin ve Belediye Başkanı Burhanettin Eser yaptılar. Kursiyerler sergiye gelen misafirlere yöresel yiyeceklerden su böreği ve gözleme ikram ettiler daha sonra sergiyi gezip inceleyen kaymakam ve belediye başkanı el emeği göz nuru eserlere hayran kaldıklarını belirttiler.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yılmaz Giray, serginin iki gün açık olacağını belirterek tüm ilçe halkını beklediklerini söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Burhanettin Eser Mustafa Serin Narman Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title