Haberler

Mustafa Pak Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde BTP ANKARA büyükşehir belediye başkan adayı Mustafa Pak oldu.

31 Mart seçimlerinde BTP ANKARA büyükşehir belediye başkan adayı Mustafa Pak oldu. BTP adayı Mustafa Pak, ANKARA büyükşehir belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? ANKARA büyükşehir belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan BTP ANKARA büyükşehir belediye başkan adayı Mustafa Pak ile ilgili seçim sonuçları ve ANKARA büyükşehir belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. BTP ANKARA büyükşehir belediye başkan adayı Mustafa Pak oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte ANKARA büyükşehir belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. ANKARA aday yarışı ve ANKARA seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

ANKARA Seçim Bilgileri

  • ANKARA büyükşehir belediyesi için toplam sandık sayısının 12.180 olduğu belirlendi.
  • ANKARA büyükşehir belediyesi için açılan sandık sayısının ise 12.180 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • ANKARA büyükşehir belediyesi için katılım oranının ise % 85,67 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • ANKARA büyükşehir toplam seçmen sayısının ise 3.925.129 olduğu belirlendi.
  • ANKARA büyükşehir belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 3.362.639 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

BTP ANKARA Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Pak Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde BTP ANKARA büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterilen Mustafa Pak, ANKARA yarışında % 0,17 oranında aldığı oy ile 6'nci oldu. Mustafa Pak toplamda 5.577 adet oy sayısına ulaştı.

Mustafa Pak Kimdir?

Mustafa Pak seçim sonuçları

Mustafa Pak, 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde BTP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

BTP ANKARA büyükşehir belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Pak Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title