Haberler

Mustafa Mutlu Kimdir?

Güncelleme:

Gazeteci yazar olan Mustafa Mutlu, son zamanlarda biyografisi hakkında sıkça araştırma yapılan kişiler arasında yerini aldı. Hayatını gazeteciliğe adayan Mustafa Mutlu' nun kim olduğu, hayatı ve kariyeri hakkında bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edin. Mustafa Mutlu Kimdir? Mutlu'nun kariyeri ve hayatı hakkında detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gazeteci yazar olan Mustafa Mutlu, son zamanlarda biyografisi hakkında sıkça araştırma yapılan kişiler arasında yerini aldı. Hayatını gazeteciliğe adayan Mustafa Mutlu' nun kim olduğu, hayatı ve kariyeri hakkında bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edin. Mustafa Mutlu Kimdir? Mutlu'nun kariyeri ve hayatı hakkında detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte

MUSTAFA MUTLU KİMDİR?

Mustafa Mutlu, 9 Şubat 1961'de Kırşehir'de doğdu.

-Kadıköy Mehmet Beyazıt Lisesi'ni bitirdikten sonra üniversite sınavlarında sadece 5 tercihte bulundu... Beşi de o dönemde ülkemizde bulunan Basın Yayın Yüksek Okulları'ydı.

-1984 yılında Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'ndan mezun oldu.

-Gazeteciliğe 1982 yılında Türk Haberler Ajansı'nda Gece Sorumlusu olarak başladı.

-1984 yılında DÜNYA Gazetesi'ne Haber Müdürü olarak geçti.

-1986-1996 yılları arasında bu gazetenin Yazı İşleri Müdürlüğü'nü yaptı.

-1996'da SABAH Grubu'na geçerek, bir ekonomi gazetesi olan Liberal Bakışı çıkardı.

-1998'de Türkiye'nin ilk ekonomi haber kanalı olan Kanal-E'nin Genel Yayın Müdürlüğü'nü yaptı. Kanalın Korkmaz Yiğit'e satılmasıyla bu görevinden ayrılarak, Star Gazetesi'nin kuruluşunda Ekonomi Müdürü ve yazar olarak görev aldı. 1999 yılında Ekonomi Müdürlüğü'nü bırakarak görevini yazar olarak sürdürdü.

-2004 yılında VATAN Gazetesi'ne geçti.

-Yazarlık görevini halen bu gazetede sürdüren Mustafa Mutlu, aynı zamanda 3 yıldan bu yana da Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Saymanı olarak görev yapıyor.

-Mutlu, 1999 ve 2003 yıllarında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin "Yılın Gazetecisi", 2004 yılında Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'nin "Yılın Yazarı" ödüllerini kazandı...

-Bunların dışında da çok sayıda ödülü bulunan Mutlu, gazeteci Ferda Volkan Mutlu'yla evli ve 19 yaşında bir kız çocuk babası...

-Mustafa Mutlu, 25 yıldır gazetecilik dışında hiçbir iş yapmadı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Biyografi.İnfo Mustafa Mutlu Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title