Haberler

Muş Pancar Topraklarken Düştüğü Murat Nehrinde Boğuldu

Pancar topraklarken düştüğü Murat Nehrinde boğulduMUŞ'ta pancar toplarken Murat Nehrine düşerek boğulan 30 yaşındaki Sinan Erim'in cansız bedeni bulundu.

Pancar topraklarken düştüğü Murat Nehrinde boğuldu

MUŞ'ta pancar toplarken Murat Nehrine düşerek boğulan 30 yaşındaki Sinan Erim'in cansız bedeni bulundu. Dalgıçlar tarafından sudan çıkarılan Erim'in cenazesi Muş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Merkez Murat Gören köyü yakınlarında ağabeyi Ramazan ve amcaoğlu Halis Erim'le birlikte pancar toplayan evli bir çocuk babası Sinan Erim ayağının kayması sonucu Murat Nehri'ne düştü. Suşa kapılan Sinan'ı kurtaramayan Ramazan ve Halis Erim jandarma, AFAD ve UMKE'ye bilgi verdi. Olay yerine gelen Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri ile Tatvan Emniyet Müdürlüğü'nde görevli dalgıçları Erim'i suda aramaya başladı. Dalgıçlar ve AFAD ekiplerinin çalışması sonucu Erim'in cansız bedeni düştüğü yerin yaklaşık 10 metre uzağında bulundu. Dalgıçların sudan çıkardığı Sinan Erim'in cansız bedenini gören yakınları gözyaşlarına boğuldu. Erim'in cenazesi Muş Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muş Devlet Hastanesi AFAD Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title