Haberler

Murgul Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım Hizmet Atağında

Artvin'in Murgul İlçe Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım, Göreve Geldiği Günden Beri Hummalı Bir Çalışma Sergileyerek, İlçenin Çehresini Değiştirmeye Çalıştıklarını Söyledi.

Artvin'in Murgul ilçe Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım, göreve geldiği günden beri hummalı bir çalışma sergileyerek, ilçenin çehresini değiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Kendisinden önce hizmet yapan başkanlara yapmış oldukları hizmetlerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür etmeyi de ihmal etmeyen Başkan Yıldırım "Bizde hizmetleri kaldığı yerden elimizdeki imkanlar ile devam ettirmeye çaba gösteriyoruz. Son 50 yılda yapılan çalışmaları 4 yıla sığdırmamız mümkün değil. Eski başkanlarımızın hakkını vermek gerekir. Onların hizmetlerini yok saymak o değerli başkanlarımıza haksızlık olur. Bizim amacımız tıpkı benden önceki belediye başkanları gibi halkımıza hizmet etmektir" dedi.

Son 4 yılda gençlerin ve ailelerin oturup dinlenebileceği park ve yeşil alanlar, alt yapı hizmetleri, içme suyu şebekelerinin yenilenmesi gibi birçok hizmeti gerçekleştiren Başkan Yıldırım, bundan sonrada çalışmalarının süreceğini kaydetti.

(ZA-ÖS-MU-Y) 23.05.2008 16:20 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title