Haberler

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı filmi konusu nedir? Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı oyuncuları ve Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı özeti!

Güncelleme:

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. İzleyicilerin merak ettiği Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı konusu, özeti ve Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı oyuncaları gibi konuları mercek altına alıyoruz. Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı filminin det

İzleyenleri ekrana bağlayan Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı filmi, beyaz perdeden sonra televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı filmini izleyecek olanların merak ettiği Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı konusu nedir, Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı oyuncuları kimler ve Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı özeti gibi konuları inceliyoruz.

MUMYA: EJDER İMPARATORU'NUN MEZARI FİLMİ KONUSU NEDİR?

Yeni filmin öyküsü Brendan Fraser ve Maria Bello'nun oynadığı iki temel karakter ve artık büyümüş olan oğulları çevresinde gelişiyor. Serinin ikinci filmi olan The Mummy Returns'da bu karakter 10 yaşında bir çocuk olarak görünüyordu. Yeni filmde 10 yıl sonrası konu edildiği için Fraser ve Bello'nun karakterlerinin oğulları 20 yaşında yetişkin bir delikanlı.

MUMYA: EJDER İMPARATORU'NUN MEZARI FİLMİ OYUNCULARI VE KADROSU

Başrolünde Brendan Fraser'in yer aldığı filmin yönetmenliğini Rob Cohen üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise; Jet Li, John Hennah ve Maria Bello yer alıyor.

Yönetmen: Rob Cohen

Oyuncular: Brendan Fraser, Jet Li, Maria Bello, John Hannah, Michelle Yeoh

Tür: Aksiyon, Fantastik

Yapım Yılı: 2008 (114 dk)

Vizyon Tarihi: 1 Ağustos 2008 Cuma

Senaryo: Alfred Gough, Miles Millar

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Brendan Fraser Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title