Haberler

Multinet Up Yönetiminde Yeni Atamalar

Multinet Up yönetiminde, Zafer Şafak Tokcanlı Teknoloji ve Digital Genel Müdür Yardımcısı, Özgür İstanbullu ise Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Multinet Up yönetiminde, Zafer Şafak Tokcanlı Teknoloji ve Digital Genel Müdür Yardımcısı, Özgür İstanbullu ise Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Multinet Up açıklamasına göre, Multinet Up yönetim ekibininde iki yeni atama gerçekleşti. Yapılan atamalarla Zafer Şafak Tokcanlı Teknoloji ve Digital Genel Müdür Yardımcısı, Özgür İstanbullu ise Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Verilen bilgilere göre, Zafer Şafak Tokcanlı, 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Tokcanlı, profesyonel kariyerine analist-programcı olarak başladıktan sonra 1999'da Demirbank'ta, 2000'de ise Tekstilbank'da çalıştı.

Eylül 2001'de Yurtiçi Kargo'ya geçen Tokcanlı, Ocak 2004'te Bilgi Sistemleri Proje Müdür Yardımcısı, Ocak 2006'da Sistem Geliştirme Müdürü görevlerini üstlendi. Kasım 2012 – Mart 2013 arasında Yurtiçi Kargo Bilgi Sistemleri CIO'su olarak görev yapan Tokcanlı, Nisan 2013 itibarıyla Bilgi Sistemleri IT Koordinatörü olarak Multinet Up'ta göreve başladı.

1998'de İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünden mezun olan Özgür İstanbullu, profesyonel kariyerine Kasım 1998'da Avis'te İnsan Kaynakları Uzmanı olarak başladı. Ekim 1999'da sistem analisti olarak Logo Business Solutions'a geçen İstanbullu aynı görevi Şubat 2004 – Şubat 2005 arasında Logo Business Software GmBH'de sürdürdü.

Kariyerini Mart 2005'te Logo Business Solutions'da Proje Lideri olarak sürdüren İstanbullu, Mayıs 2007'de Kıdemli Danışman olarak Quattro Business Consulting'e geçti. Quattro Business Consulting bünyesinde yönetimi danışmanı olarak yurtiçi ve yurtdışında sürdürdüğü bir çok projenin ardından görevine Nisan 2010 itibariyle Partner olarak devam eden Özgür İstanbullu, Şubat 2015'te Yönetişim ve Proje Yönetimi Koordinatörü olarak Multinet Up'ta göreve başladı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Üniversitesi Tekstil Bankası Up Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title