Haberler

Muhteşem Yüzyıl'da Kılıçlar Çekiliyor

Güncelleme:

Muhteşem Yüzyıl'da divandaki gücünü kaybeden Hürrem, Mihrimah ile Rüstem'in evlenmesi için çalışıyor.

Muhteşem Yüzyıl'da divandaki gücünü kaybeden Hürrem, Mihrimah ile Rüstem’in evlenmesi için çalışıyor. Süleyman ise kızının rızasını istiyor. Şehzade Mustafa’nın denize çıktığını haber alan Süleyman, oğluna haber gönderiyor. Mustafa’yla gözlerden ırak bir yerde buluşan Süleyman, ona büyük bir ders veriyor.

Star TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde bu hafta; Mimar Sinan, Hürrem’in külliyesini yapması için çağrılıyor ve Mimarbaşı oluyor. Şah Sultan ve Lütfi Paşa’nın arasını açmaya çalışan Hürrem yeni bir oyun oynuyor. Bunun farkında olmayan Şah Sultan, evliliğe mani olmak için elinden geleni yapıyor. Ancak Hürrem, kızını öyle bir gerçekle yüzleştiriyor ki Mihrimah’ın ve imparatorluğun kaderi değişiyor!

Lütfi Paşa’nın vezir-i azam olmasıyla divandaki tüm gücünü kaybeden Hürrem, vakit kaybetmeden harekete geçer. Bir yandan Lütfi Paşa ile Şah Sultan’ın arasını bozmaya çalışırken, diğer yandan Mihrimah’ı Rüstem ile evliliğe ikna etmeye çabalar. Çünkü Süleyman bu evlilik için kızının rızasını şart koşmuştur.

Mihrimah ise hala Malkoçoğlu’nun peşindedir. Onun Venedikli bir kadınla buluştuğunu öğrenince kıskançlıktan deliye döner.

Süleyman, Şehzade Mustafa‘nın denize açıldığını duyunca onu Bursa’ya çağırır ve oğluna unutulmayacak bir ders verir. Mustafa bu buluşmada babası ile arasındaki uçurumun gittikçe büyüdüğünü fark eder. Süleyman’ın Şehzade Mehmet’e olan yakınlığı onu daha da yaralar.

Şah Sultan ile kavga eden Lütfi Paşa hırsına yenilince Hürrem’e büyük bir fırsat verir. Hürrem ise Mihrimah’ın Bali Bey’den vazgeçmediğini fark eder. Kızını gerçeklerle yüzleştirmenin vakti gelmiştir. Annesinin oyunuyla darmadağın olan Mihrimah, herkesi şok edecek bir karar verir.

Kaynak: Star / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Lütfi Paşa Şah Sultan Kılıçlar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title