Haberler

Muhtarlardan 'asker selamlı' kutlama

Güncelleme:

Erdemli'de 19 Ekim Muhtar Günü, düzenlenen çeşitli ekinliklerle kutlandı.

Erdemli'de 19 Ekim Muhtar Günü, düzenlenen çeşitli ekinliklerle kutlandı.

Erdemli Belediyesi tarafından muhtarlara verilen kahvaltı ile başlayan kutlamalar, Dr. Devlet Bahçeli Meydanı'ndaki Atatürk anıtına çelenk konmasıyla devam etti. Etkinlikler sonunda Barış Pınarı Harekatı'na destek olmak amacıyla muhtarlar asker selamı verdi.

Sabah saatlerinde gerçekleşen kahvaltıda konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Barış Pınarı Harekatı'na değinerek birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Tollu, "Birlik ve beraberlik adına hepimize görevler düşüyor" dedi.

Erdemli'ye en iyi hizmeti vermenin çabası içinde olduklarını da dile getiren Tollu, "İlçenin kuruluşundan buyana yapılan hizmetlerden daha fazlasını son 5 yılda gerçekleştirdik. Hizmet üretme anlamında eksiğimiz yok, fazlamız var. Ama biz yaptığımız hizmetleri hiçbir zaman yeterli bulmayız, var gücümüzle hizmet üretmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Başkan Tollu, davetlerine katılan muhtarlara teşekkür etti.

Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve Erdemli Kaymakamı Avni Kula'da yaptıkları kısa konuşmalarda muhtarlar gününü tebrik etti. Kahvaltı programı Fetih Suresi'nin okunması ve dua ile sona erdi.

Barış Pınarı Harekatına asker selamlı destek

Dr. Devlet Bahçeli Meydanı'ndaki törende ise Erdemli Muhtarlar Derneği Başkanı Sinan Ay tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Ay günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmada "Şanlı ordumuzun daima yanındayız" dedi. Erdemli Müftüsü Dr. Hayri Erenay tarafından da Barış Pınarı Harekatı'na katılan askerler için dua edildi. Plaket takdiminin ardından muhtarlar Barış Pınarı Harekatı'na destek vermek amacıyla asker selamı verdi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title