Haberler

Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Güven Tazeledi

Kütahya’nın Simav ilçesinde, 4’üncüsü yapılan Muhtarlar Derneği Kongresinde, Başkan M.Hidayet Şahin’le devam kararı alındı.

Kütahya'nın Simav ilçesinde, 4'üncüsü yapılan Muhtarlar Derneği Kongresinde, Başkan M. Hidayet Şahin'le devam kararı alındı. Tek liste ile yapılan oylamada, Yönetim Kurulu üyeliklerine, M.Hidayet Şahin, Hasan Alakuş, Mahmut Turgut, Hasan Gökçen, Abdullah Özen, Metin Öz, Ali Altıntop, İrfan Çetiner ve Muhsin Mutlu, Denetleme Kurulu üyeliklerine, Recep Eroğlu Kadir Ediz, Necati Bal oy çokluğu ile seçildiler.

Yönetim Kurulu faaliyet raporunun ibra edildiği Genel Kurulda, muhtarlar birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Simav Muhtarlar Derneği Başkanı M.Hidayet Şahin, mahalle, belde ve köy muhtarlarının, halkın istek ve şikayetlerini dinleyen, hizmetlerin yerine getirilmesini takip eden bir görevi üstlendiklerini belirtti. Şahin " Teveccüh gösterip, şahsımı yeniden oy birliği ile başkanlığa seçen muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tüm muhtarlarımız ve halkımız ile Devletimiz arasında köprü olmaya çalışacağım" dedi.

Genel Kurul'a Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Siyasi Parti Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları'nın (STK) temsilcileri, komşu ilçelerin Muhtarlar Derneği Başkanları, Simav merkez mahalle muhtarları belde ve köy muhtarları katıldı. 116 üyesi bulunan Simav Muhtarlar Derneği'nin 4'ünci Olağan Kongresi'nden sonra katılanlara yemek ikramı yapıldı. (MEİ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hidayet Şahin Mahmut Turgut Kütahya Simav Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title