Haberler

Muhtar Bilmez, "MASKİ, Canla Başla Çalışıyor"

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Taytan Mahallesi'nin içme suyu terfi hattını yenileme çalışmalarını tamamladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından il genelinde yürütülen içme suyu terfi hattı yenileme çalışmalarına gün geçtikçe bir yenisi ekleniyor. Vatandaşları daha sağlıklı ve kaliteli içme suyuna kavuşturmak için yapılan çalışmalarla eski ve sorunlu terfi hatlarında yenileme gerçekleştiriliyor. MASKİ ekipleri bu kapsamda Salihli ilçesine bağlı Taytan Mahallesi'nin Bezirganlı mevkiinde 400 metrelik terfi hattı çalışmasını da kısa sürede tamamlayarak mahallede yaşayan vatandaşlara daha sağlıklı suyun ulaşmasını sağladı.

TAYTAN MAHALLESİ'NDE YOĞUN MESAİ

MASKİ'nin çalışmalarından memnun olduğunu belirten Taytan Mahalle Muhtarı Mustafa Kemal Bilmez, "Mahallemizde sorunlu içme suyu terfi hattı için MASKİ'ye bir dilekçe ile müracaat ettik. Yetkililer hemen gelip çalışmalara başladılar. Şu anda sokağımızın bir tanesine 500 metrelik içme suyu hattı döşemesi tamamlandı. Biz, mahalleli olarak 'Hizmetlerin devamını istiyoruz' dedik ve daha çalışmalar devam ederken Bezirganlı mevkiinde de 400 metrelik içme suyu terfi hattı yenileme çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlandı. MASKİ, bizlere hizmet için canla başla çalışıyor. Cengiz Başkanımıza ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Salihli Taytan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title