Haberler

Muhtar Adayı Konserle Oy İstedi

Kızılcahamam'da bir muhtar adayı, Cumhuriyet meydanında sanatçıların verdiği konserle seçmenlerinden oy istedi.

Kızılcahamam'da bir muhtar adayı, Cumhuriyet meydanında sanatçıların verdiği konserle seçmenlerden oy istedi.

Karşıyaka Mahallesi muhtar adayı Mehmet Ali Gündoğdu, Cumhuriyet Meydanı'nda sanatçıların konser verdiği bir program düzenledi. Sanatçılar Kızılcahamamlı Ahmet, Veli Erdem Karakülah ve Hüseyin Kağıt, konserde çeşitli şarkılar seslendirdikten sonra muhtar adayı için destek istedi.

Muhtar adayı Gündoğdu ise yaptığı açıklamada, "2 bin 541 seçmenin bulunduğu mahallemde, seçmene ulaşmak için seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahallemde ve Kızılcahamam'da daha değişik ve akıllarda kalacak bir seçim kampanyası düzenleyelim istedik. Bu kapsamda, ilçede şimdiye kadar hiç yapılmayan Ankara'nın önde gelen yerel sanatçılarının katıldığı bir konser yapmaya karar verdik. Sağ olsun bu fikrimize sanatçı arkadaşlarımız destek oldu ve bu konseri düzenledik. Amacımız hafızalarda yer almaktı bunu da başardığımıza inanıyorum. 30 Mart yerel seçimlerinde mahalleme muhtar olmayı hedefliyorum" diye konuştu.

Sanatçı Hüseyin Kağıt da "Muhtar adayı abimiz seçildiğinde daha büyük bir konser vereceğiz" ifadesini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Ali Gündoğdu Hüseyin Kağıt Kızılcahamam Karşıyaka Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title