Haberler

Muhsin Yazıcıoğlu Anısına Resim Sergisi Açıldı

Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 10'uncu yılında Bilecik'te açılan resim sergisi ile anıldı.

Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 10'uncu yılında Bilecik'te açılan resim sergisi ile anıldı.

Geçirdiği helikopter kazası sonucu yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucusu ve ilk genel başkanı olan Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 10'uncu yılında Bilecik'te açılan resim sergisi ile anıldı. Bilecik merkez Kültür Sitesi Aile Çay Bahçesi önünde BBP Bilecik İl Başkanlığı tarafından hazırlanan resim sergisine BBP Bilecik İl Başkanı Murat Önal, BBP Merkez İlçe Başkanı Osman Soyaltın, BBP Bilecik Belediye Başkan Adayı Engin Muslu, il ve belediye meclis üye adayları ile partililer katıldı.

"Onsuz geçen 10 yıl içimizdeki ateş ilk günkü gibi"

Resim sergisi açılışı sonrası bir açıklama yapan Alperen Ocakları İl Başkan Yardımcısı Muhsin Yıldırım, Muhsin Yazıcıoğlu'nun milyonların sevgilisi olduğunu belirterek, "Türk ve İslam coğrafyasının umudu meclisin sigortasıydı. Hainler 10 sene önce keş dağlarında sadece Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu şehit etmediler. Onlar ülkenin geleceğini mazlumların umudunu meclisin sigortasını şehit ettiler. Onsuz geçen 10 yılda ülkemizde ve İslam beldelerinde yaşananları gördükçe Muhsin başkanın şehit edilme sebeplerini daha iyi anlıyoruz. Onsuz geçen 10 yıl içimizdeki ateş ilk günkü gibi. Ancak kinimiz öfkemiz her geçen gün artmakta. Bu kinin artmasının sebebi faillerin bulunmaması ve dönemin siyasilerinin söylemleri. Ama inanıyoruz ki devletin adalet terazisi bozulsa da Allah'ın adaleti asla şaşmaz. Bu duygu ve düşüncelerle tekrar başta ebedi liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu olmak üzere onunla beraber şehadet şerbeti içen tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, değil 10 sene 10 asır geçse de Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarını asla unutmayacağımızı ve unutturmayacağımızı ilan ediyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Muhsin Yazıcıoğlu Bilecik Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title