Haberler

Muhittin Köroğlu'nun 'Çevre Zamanı' İsimli Karikatür Sergisi, Kartalda Açıldı

Çevre sorunlarına göndermeler yapan karikatürleriyle ülkemizi ulusal ve uluslararası alanlarda başarıyla temsil eden sanatçı Muhittin Köroğlu’nun seçme eserlerinden oluşan ‘Çevre Zamanı’ adlı karikatür sergisi, Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde açıldı.

Çevre sorunlarına göndermeler yapan karikatürleriyle ülkemizi ulusal ve uluslararası alanlarda başarıyla temsil eden sanatçı Muhittin Köroğlu'nun seçme eserlerinden oluşan 'Çevre Zamanı' adlı karikatür sergisi, Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde açıldı.

Muhittin Köroğlu'nun 'Çevre Zamanı' isimli karikatür sergisi Kartal'da açıldı. Açılışa Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar, Köroğlu'nun sanatçı arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde açılan ve sanatçının çevre konulu 100'e yakın eserinden oluşan sergi, 8 Haziran tarihine kadar açık kalacak.

Serginin açılışında yaptığı konuşmada sanat ve karikatür üzerine açıklamalarda bulunan Muhittin Köroğlu, kendilerine böyle bir imkanı verdiği için Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'e ve Kültür Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti. Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar da böyle değerli bir sanat ustasını Kartal'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını, bundan sonraki çalışmalarında da kendisine başarılar dilediklerini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Adem Uçar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title