Haberler

Muğlaspor Hüseyin Yenikan'a Emanet

Bölgesel Amatör Lig'den 6 yıl sonra Spor Toto 3'üncü Lig'e dönen Muğlaspor'da Gürkan Ferhatoğlu'yla yolların ayrılmasının ardından boşalan teknik direktörlük görevine Hüseyin Yenikan getirildi.

Bölgesel Amatör Lig'den 6 yıl sonra Spor Toto 3'üncü Lig'e dönen Muğlaspor'da Gürkan Ferhatoğlu'yla yolların ayrılmasının ardından boşalan teknik direktörlük görevine Hüseyin Yenikan getirildi. Yenikan için Muğlaspor Sıtkı Koçman Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Haluk Beyimoğlu, "Hocamızın kariyeri başarılar ile dolu. Hocamız ile hedeflerimiz gün yüzüne çıkmış oldu. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde ekibiyle birlikte iyi işler yapacağına inanıyoruz" dedi.

Teknik direktör Hüseyin Yenikan ise, "Yönetim kuruluna ve sayın başkanımıza beni tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Türkiye'de 123 profesyonel takım ve 5 bin hoca var. Dolasıyla biz seçici olamıyoruz. Ekibimle arkamızda duran ve isteklerimizi yerine getiren bir yönetim ile çalışmak istiyorduk. Profesyonel hayatta liglerin çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Muğlaspor geçmişi olan bir il takımı. Burada başarılı olacağımıza inanıyorum. Yönetimden o elektriği aldım" diye konuştu.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gürkan Ferhatoğlu Sıtkı Koçman Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title