Haberler

Muğla Rus Milyarden Bodrum'u Havadan Gezdi

Rus milyarden Bodrum'u havadan gezdiMUĞLA'nın Bodrum ilçesine lüks yatıyla demir atan Rusya'nın çelik ve metal kralı Viktor Rashnikov, bugün ilçeyi havadan helikopteriyle gezdi.

Rus milyarden Bodrum'u havadan gezdi

MUĞLA'nın Bodrum ilçesine lüks yatıyla demir atan Rusya'nın çelik ve metal kralı Viktor Rashnikov, bugün ilçeyi havadan helikopteriyle gezdi.

10 milyar dolarlık servetiyle 'Rusya'nın zenginleri' listesinin üst sıralarında bulunan 69 yaşındaki Victor Rashnikov, 144 metre uzunluğunda ve 300 milyon dolar değerindeki 8 katlı ultra lüks yatıyla dün (çarşamba) akşam Bodrum'a geldi. Bu sabah yatındaki helikopteriyle ilçe semalarına yükselen Victor Rashnikov, eşi ve yakınlarıyla birlikte havadan Bodrum Yarımadası'nı ve Gökova'yı gezdi. Yatta kalan kızı ve torunları ise güvertedeki yüzme havuzuna girdi, güneşlendi.

Dev yat, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekerken yatı yakından görmek isteyenler jet ski, zodyak bot, ve teknelerle yakın mesafesine kadar yaklaştı. Bu sırada jet ski ve bot kullanan korumaların yata yanaşmak isteyenleri kibarca uyardıkları görüldü. Yaklaşık 1 saat havada kalan Rashnikov, ardından yata geri döndü. Rus zengin ailenin, Bodrum ve koylarında üç gün kaldıktan sonra Mikanos Adası'na gideceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title