Haberler

Muğla Heyeti Çankaya Köşkünde Kabul Edildi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, Muğla Valisi Fatih Şahin ile Muğla Milletvekilleriyle, İlin İleri Gelenlerini Çankaya Köşkü'nde Kabul Etti.

Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, Muğla Valisi Fatih Şahin ile, Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Yüksel Özden, Dr. Mehmet Nil Hıdır, Prof. Dr. Gürol Ergin, Dr. Ali Arslan, Fevzi Topuz, Prof. Dr. Metin Ergun, Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar ve diğer ilgililerin de aralarında bulunduğu Muğla İl heyetini kabulünde, İlin sorunları ve İldeki gelişmeler hakkında bilgi aldı.

Kabulde Vali Fatih Şahin, sadece turizmde değil, mermer ticaretinde de Muğla'nın önemli bir merkez olduğuna dikkat çekerek, şehir olarak bu yıl hedefledikleri 3 milyon turist sayısına ulaşıldığını vurguladı.

Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün de şehrin imar durumuyla ilgili Cumhurbaşkanı Gül'e bilgiler vererek, "Türkiye'de nüfusun yüzde 82'si belediye sınırları içinde. Bütçenin artırılması gerekiyor. Merkezi hükümetin kontrolünü de artırmak lazım. Yoksa kentler yaşanabilir yerler olmaktan çıkıyor" diye konuştu.

"MUĞLA ÇOK ŞANSLI BİR ŞEHİR"

Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ise Vali, belediye başkanı, rektör, milletvekilleri, sanayi ve ticaret odası gibi kuruluşların arasında uyum olduğu takdirde, o ilin de başarılı olduğuna dikkat çekti.

Cumhurbaşkanımız Gül, "Gördüğüm kadarıyla Muğla bu konuda çok şanslı. Bundan memnun oldum. Bazı şehirler hızlı göç ve şehirleşme ile oldukça bozuldu. Ama Muğla diğer şehirler gibi çok bozulmadı" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title