Haberler

    Vahşi cinayete kurban giden Arzu Aygün'ün kızının sözleri Müge Anlı'yı ağlattı: Yine bir kadın cinayeti ama bu sefer benim annem!

    Güncelleme:

    Samsun'da 42 gündür haber alınamayan 2 çocuk annesi 35 yaşındaki Arzu Aygün'ün cesedi çuval içinde ve çürümüş halde ormanlık alanda bulundu. Programda bir süredir Aygün'ün dosyasını işleyen Müge Anlı, genç kadının acılı kızının sosyal medyada paylaştığı sözleri okurken gözyaşlarını tutamadı.

    Türkiye bu sabah bir kadın cinayeti haberiyle daha sarsıldı. Atakum ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi Arzu Aygün'den 17 Aralık'ta evden ayrıldığın beri haber alınamıyordu. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Büro Amirliği ekipleri, Aygün'ü bulmak için çalışma başlattı. Olayla ilgili kayıp kadının sevgilisi olduğu ileri sürülen Muharrem C. gözaltına alındı. Muharrem C. suçunu itiraf etti ve cesedin bulunduğu yeri gösterdi.

    Aygün'ün cesedi Samsun'un Terme ilçesinin Gökçeağaç mevkisinde sahil yolundaki ormanlık alanda çuval içinde çürümüş halde bulundu. Kadının cesedi otopsi için Samsun Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

    "BU SEFER BENİM ANNEM"

    42 gündür kayıp olan Arzu Aygün bir süredir Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranıyordu. Bu sabah programa bağlanan Aygün'ün kızı Nazlı Sevgi'nin sözleri ekran başındakileri duygulandırdı. Müge Anlı, Nazlı Sema'nın sosyal medya hesabından paylaştığı, "Yine bir kadın cinayeti ama bu sefer benim annem" sözlerini görünce ise gözyaşlarını tutamadı.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Muharrem Coşkun Müge Anlı Magazin Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
    500

    Yorumlar (12)

    Erhan:

    Müge şov Reyting için yapıyor arka planda emniyet güçleri var emekli polisler orada çalışıyor ve canlı yayında bilerek itiraf etsinler diye Reyting için tutuyorlar

    11
    30
    yanıtYanıtla
    tayfun:

    aaa ne kadar akilli

    yanıt3
    yanıt0
    Erdoğan arat-manavcı:

    KATİLLERE İDAM İSTİYORUM

    36
    4
    yanıtYanıtla
    Sakaryalı Hatun:

    RABBÎM sabrını versin. Geleceğin çok güzel olsun güzel kardeşim.

    31
    2
    yanıtYanıtla
    Bingül teyze:

    Çözüm çözümmmmmm sayın bakalım kaç kadın katledildi yazıklar olsun

    10
    0
    yanıtYanıtla
    Efsane.:

    Piskopat dolu millet. Canı sıkılan birisini öldürüyor. Cahil dolu Türkiye..

    10
    0
    yanıtYanıtla
    Tuncay Çevik:

    Kanun düzenlemesi üzerinde üzerinde çalışıyorlardır. 2523 te bu konu ile kanun yürürlükte sağ kalan son kadını kurtaracaklar telaşa gerek yok.

    6
    2
    yanıtYanıtla
    Hava civa:

    Kara orman diye fipm vardi turkiyenin haliniste yaw bu ulkeyi yoneten zatlar hani idam diyerek gaz aldin ya ya geregini yap yada git bu kadar acij ulke yonetnek gaz almayla olmaz lafta dedigin icraatleti yapacaksin yqpmayacaksan konusmayacaksin

    3
    2
    yanıtYanıtla
    Ar:

    Bunun tek çözüm yolu sallandiracaksin ki bir daha kimse cesaret edemesin.kokunden temizlik.baska hiçbir şey yoktur.

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Yazik:

    Bunun kadini erkegi yok. Bu zulmu caniligi yapanlari ALLAH kahretsin. Bu isin diger acı yani ise bu olaylar yuzunden cinsiyetciligin gittikce yayilmasidir. Gittikce aile kavrami dibe vuruyor ve degerlerimizi ayakta tutanda bu. Yazik giden canlara..

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title