Haberler

Müge Anlı ile Acun Ilıcalı ortak bir proje için kolları sıvadı

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın, dijital eğlence platformu Exxen için Müge Anlı'ya teklif götürdüğü iddia edildi. Magazin kulislerinde konuşulan iddiaya göre, Anlı'nın bir belgesel projesi ile Exxen kullanıcılarının karşısına çıkacağı öğrenildi.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Ocak ayında kullanıcıların beğenisine sunduğu Exxen için yeni arayışlarını sürdürüyor. İddiaya göre Ilıcalı'nın, ekrana taşıdığı olaylarla Türkiye'nin gündemini değiştiren Müge Anlı'ya teklif götürdüğü öğrenildi.

BELGESEL NİTELİĞİNDE OLACAK

Çarpıcı konuları ele alan ve yüzlerce olayı çözüme kavuşturan Müge Anlı'nın, Exxen için belgesel niteliği taşıyan bir yapım hazırlığında olduğu öğrenildi. Şimdiye kadar işlenen olaylardan derlenecek belgesel ile Exxen kullanıcılarının karşısına çıkacağı konuşulan Anlı'dan konuyla ilgili herhangi bir açıklama ise gelmedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Müge Anlı Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

YALAN:

Acun hayatinin hatasini yapiyor. sebebi ise Türkiyede Müge Anliyi her 10 kisiden ancak 1 kisi seviyor tam tersine Acun ilicaliyi her 10 kisiden 9 seviyor. . ben sahsen o kadinin nasil bu derecelere geldigini bildigim icin Acun beyle hangi programi yaparsa yapsin bakmam ailem ve hatta mümkünse tanidiklarima bile baktirmam.

3
16
yanıtYanıtla
Hakan E.:

Şu anki tabloya bakılırsa 5 kişi senin yorumunu beğenmemiş ve beğenen yok. Bence sıkıntı sende. . Müge ANLI kaç tane cinayeti, kaçırılmayı ortaya çıkardı! Neyinden rahatsızsın? Keşke hep böyle yayınlar olsa da insanalr korksa birini dövmekten kaçırmaktan!

yanıt2
yanıt2
Objektif:

Bu sevilme oranlarını hangi kaynağa göre yazdın acaba?

yanıt1
yanıt0
Rüknettin dede:

Selam Mügeciğim.Teyzelerle kahve içiyoruz.Seni izliyoruz.

9
6
yanıtYanıtla
Sakaryalı Harun:

Teyzelere gazoz içirseydin dedeciğim

yanıt7
yanıt1
Maho:

Dede sen ne ara uyandın

yanıt4
yanıt0
Sakaryalı Harun:

Maho ağam, Dedem hiç uyumuyor ki uyansın. Dedemin yerine 24 saat kanaryası uyuyor.

yanıt4
yanıt0
Vatandaş:

Bu memleketin en iyi projesi TARIMDIR tarım üretim milletin karnını doyuruyor ama gel görki iyi bir ÇİFTÇİ bir televizyon programcısı kadar kazanamıyor durum vahim

10
3
yanıtYanıtla
my:

insanları ekrana kilitleyip uyuşturup uyutacak bir proje demeyi unutmuşlar.

12
0
yanıtYanıtla
kara:

müge bu proje sonun olur

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title