Haberler

Müftü Topaloğlu, Razaman Ayı ve Yaz Kur'an Kurslarını Değerlendirdi

Nazilli İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu, on bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nın ilçede çeşitli etkinlik ve kurslarla kutlandığını belirtti.

Nazilli İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu, on bir ayın sultanı Ramazan Ayı'nın ilçede çeşitli etkinlik ve kurslarla kutlandığını belirtti.

İlçe müftülüğünün düzenlediği Ramazan Ayı faaliyetleri kapsamında yaz Kur'an Kursları başta olmak üzere çok sayıda etkinliği ilçe merkezi ve tüm mahallelerde gerçekleştirdiklerini söyleyen Topaloğlu; "Diyanet İşleri Başkanlığımızın toplumun dikkatini çekmek ve ne yapılabiliri değerlendirebilmek için bu seneki konumuz olan 'Hiç kimse kimsesiz kalmasın, bu Ramazan ve her Ramazan' konumuzu en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Zamanımızda yalnızlık, toplumdan uzaklaşma oldukça arttı. Bu bağlamda sahip çıkılması gereken kesimler olduğunu düşünerek Diyanet İşleri Başkanlığımız çalışma başlattı. Toplumda kimsesiz sokak çocukları başta olmak üzere toplumuza sığınan yurt dışından insanlarımıza sahip çıkmalıyız. Millet olarak en büyük özelliğimiz, yardıma muhtaç herkese kucak açmaktır. Din, dil, ırk ve inanç ayrımı yapmıyoruz. Muhtaca el uzatan bir toplumuz. Türkiye Diyanet Vakfı aracılığı ile dünyanın dört bir yanına da yardım götürüyoruz. İlçemizde de kaymakamlığımızın öncülüğünde yapmış olduğumuz çalışma gereğince yardıma muhtaç vatandaşlarımıza ziyaret ederek yardım götüreceğiz. İlçemizde olduğu gibi tüm Türkiye ve dünyada Ramazan'ın en iyi şekilde yaşanmasına uğraşıyoruz. Manevi atmosferi de en iyi şekilde yaşamak istiyoruz" dedi.

CEZAEVİNDE İFTAR YEMEĞİ VERİLECEK

Önceki gün Türkiye Diyanet Vakfı ve İlçe Müftülüğü organizesinde toplumun birçok kesimini bir araya getiren iftar programında şehit aileleri, gazi aileleri, huzurevi yaşlıları, sevgi evlerinde kalan çocuklar, emekli din görevlileri ve protokol üyelerini buluşturacaklarını belirten Müftü Topaloğlu, "16 Temmuz'da da Türkiye'de ilk kez bir ilçede, yani Nazilli'de cezaevinde iftar yemeği verilecek. Türkiye'deki diğer iftar yemekleri sadece illerde düzenleniyor. Bunun dışında tüm mahallelerimizde iftar programlarımız da sürüyor" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necati Topaloğlu Nazilli Türkiye Müftü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title