Haberler

Mucur'da Tarım Çalıştayı Gerçekleştirildi

Mucur ilçesinde Kaymakamlık ve Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi (AEÜ) iş birliği ile Tarım Çalıştayı gerçekleştirildi.

Mucur ilçesinde Kaymakamlık ve Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi (AEÜ) iş birliği ile Tarım Çalıştayı gerçekleştirildi.

Mucur Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde gerçekleşen çalıştaya, Mucur Kaymakamı Arif Yalçın, Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Şahin, AEÜ Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr Ercan Soydan, Genel Koordinatör Özkan Görgülü, Ziraat Fakültesi Öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Emre Şirin, Yrd. Doç. Dr. Bahadır Altun, daire müdürleri, oda başkanları, sivil toplum örgütü başkanları, çiftçiler ve ilçede bulunan köy muhtarları katıldı.

Ziraat Fakültesi öğretim üyelerinin sunumlarından önce konuşma yapan Mucur Kaymakamı Arif Yalçın, ilçede tarımsal alanda girişimcilere destek vereceklerini ve iklimsel olarak yetiştirilebilecek ürünler noktasında da üniversiteden destek alacaklarını söyledi.

Üniversite kadrosuna teşekkür eden Kaymakam Yalçın, Tarımsal sulama noktasında da çalışmalarını sürdüreceklerini ve Mucur için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayacağını dile getirdi.

- KIRŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Şahin Arif Yalçın Mucur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title