Haberler

Mucize Doktor Adil Hoca diziden ayrılıyor mu? Adil Hoca ölüyor mu? Reha Özcan diziden ayrılıyor mu?

Reha Özcan diziden ayrılıyor mu? sorularının yanıtları merak ediliyor. Adil Erinç rolü ile büyük beğeni toplayan Reha Özcan kimdir? Otizmli bir doktorun hayat hikayesini ele alan Mucize Doktor'un sevilen karakteri Adil Hoca hakkında Mucize Doktor Adil Hoca ayrılıyor mu? Adil Hoca ölüyor mu?

Mucize Doktor dizisinin başrol oyuncularından, 'Adil Erinç' karakterine hayat veren Reha Özcan projeye veda edeceğine dair iddiaların yanıtları merak ediliyor. Usta oyuncu şubatın ilk haftası son kez dizi setine çıkacağı öğrenildi. Mucize Doktor dizisinden Adil Hoca'nın ayrılacağı iddia edildi. Adil Erinç rolü ile Mucize Doktor dizisinde büyük beğeni ile izlenen Reha Özcan hayatına dair detaylar sorgulanıyor. Öte yandan Özcan'ın Mucize Doktor dizisi oyuncu kadrosundan da ayrılacağı konuşuluyor. Peki, Reha Özcan Mucize Doktor'dan ayrılıyor mu?

MUCİZE DOKTOR ADİL HOCA DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Mucize Doktor dizisinde başarılı performans sergileyen başrol oyuncularından Reha Özcan yani Adil Hoca, diziden ayrılacak. Sebebi henüz bilinmese de reytinglerde düşüş yaşayan dizinin oyuncu kadrosunda sınırlandırma yapacağı söyleniyor. Adil Hoca'ya hayat veren usta isim Şubat ayının ilk haftasında da sette olacak ancak ardından ekibe veda edecek.

REHA ÖZCAN KİMDİR?

Ragıp Reha Özcan, 5 Temmuz 1965 tarihinde Bingöl'de dünyaya geldi. Kartal Anadolu Lisesi'nden sonra lisans eğitimini, 1987 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde tamamladı. Profesyonel tiyatro hayatına, 1987 de Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda başladı. 1990-91 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu'na atandı. 1992-93 sezonunda İstanbul Antalya'ya yerleşti ve meslek hayatına Antalya Devlet Tiyatrosu'nda devam etti. Akdeniz Üniversitesi'nin Tiyatro Kulübü'nü yönetmen olarak çalıştırdı. Ayrıca, Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu'nda yönetmenlik yaptı. 2010-2011 sezonunda, Bedensiz Kadın oyunu ile tekrar İstanbul Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Rol aldığı Bahtı Kara filmi ile birçok ödüle aday gösterilmiş ve ödül sahibi olmuştur. Aynı zamanda oyuncu Serhat Özcan'ın kardeşidir. 2016 Ekim ayında Devlet Tiyatrolarından emekli olmuştur. Oyuncu Yeşim Özcan ile evlidir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Devlet Tiyatroları Reha Özcan İstanbul Antalya Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

rasyon:

flim çok güzel herkez gününü bekliyor ama önemli kareekterrler çıkarsa bu flmin güzelliği kalmaz ali adil hocasız yapamaz bu dizide kimse yapamaz onun için çıkmaması lazım

1
0
yanıtYanıtla
Kartal:

film ilk başlarda güzeldi ama her Türk filmi gibi aşk olmadan olmuyor, zaten aşk başladı filmi izlemez olduk, biz mucize fikirler veriyor diye seyrediyorduk ama nazlı''ya aşık olması birde ezo karakterinin filme dahil olup kıskançlıkların başlaması, otizmli doktorun kimseyle temas edememesine rağmen çok güzel bir kız olan nazlı''nın ona sırılsıklam aşık olması mantıksızdı, o yüzden artık bu filme bakmayı bıraktık, böyle filmlerde aşk öğesinin olmaması gerekir

0
0
yanıtYanıtla
özlem:

bu sıkıntılı dönemden gecerken dizide herseyin pozitif olması hastaneye giren hiç kimsenin ölmemesi herkese bir çözüm bulunması diziye baglayan etkenlerden en cıkarılmayacak sanatcıyı cıkarmak dogru olmadı adil hocaya gelene kadar kımler kimler var adil hoca dogru seçim olmadı reytingler o ölünce bence yükselecegi varsa dahada düşer

0
0
yanıtYanıtla
UĞUR:

Adil hoca güzel mesajlar veren karakterdi,ezo tiplemesiyle covid yüzünden karamsar toplumu dahada bunalıma soktular reytingler de düşer tabi, kim durmadan ağlak tiplemeleri izlemek ister?milleti manyak ettiler izlemeye değmez

0
0
yanıtYanıtla
Nisa:

Adil hoca olmadan olmaz dizinin keyfi kaçtı,Ali tek başına napıcak???

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title