Haberler

Modacı Nur Yerlitaş, Ameliyatlar Sonrası Haliyle Takipçilerini Üzdü!

Güncelleme:

Beyin kanseri hastalığıyla bir süredir mücadele eden modacı Nur Yerlitaş, geçirdiği ameliyatlar sonrası son haliyle takipçilerini üzdü.

Modacı Nur Yerlitaş, bugün Kanal D'de yayınlanan bir magazin programına konuk oldu. Yerlitaş, bir süredir tedavi gördüğü hastalığıyla ilgili ilk kez konuştu.

Modacı Nur Yerlitaş, Ameliyatlar Sonrası Son Haliyle Takipçilerini Üzdü!

BANDANASINI ÇIKARDI

Yaklaşık 1 yıldır yakalandığı beyin kanseri ile mücadele eden ünlü modacı Nur Yerlitaş bugün bir magazin programına konuk oldu. Tedavi sırasında saçlarının dökülmesini dert etmediğini belirtirken başındaki bandanasını çıkardı. Hayatta her şeyin olabileceğini açıklayan Nur Yerlitaş, "Hayat bu ne yapalım, belki kirpiklerim de dökülecek, saçlarım da dökülecek, belki çok çirkin olacağım. Allah sağlk versin." dedi.

Modacı Nur Yerlitaş, Ameliyatlar Sonrası Son Haliyle Takipçilerini Üzdü!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nur Yerlitaş Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (113)

Türk Günü:

Bu kadina uzulunurmu Aslanlar gibi Sehitlerimize dil uzaticak birde uzulucez seni toprak kabul etmez toprak beter ol

50
3
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Ne kadar igrenc yobaz varsa cikmislar burada hasta bir insana bedua ediyorlar binlerce kez lahanet olsun sizin insanliginiza...

7
29
yanıtYanıtla
Uti:

Sehit mehit derken alkis tutanlardansiniz sanirim entel dantel.

yanıt7
yanıt3
Alvin:

Sen kimsin lan rajon kesiyorsun!

yanıt2
yanıt3
CAN DEP:

Babanim tanimadinmi..?

yanıt1
yanıt4
ZIRLAMAAAA:

kes lan ağlamayı git misketlerine oyna dingil

yanıt2
yanıt2
:

Can, esekler depsin seni

yanıt4
yanıt1
......:

Asıl Şehitler için dil uzatanlar iğrençtir ve insanlığından şüphe duyulur. . Aynı laneti , şehitlerini şehit edenlere ve dil uzatanlara da okudun mu acaba ? Şehitler için canı yanmayanlardan olduğun için bu duyguyu anlayamazsın tabi. . . .

yanıt8
yanıt1
Batuhan:

Hiç üzülmedim daha kötü olsun bu ülkenin ekmeğini yiyip suyunu içeceksin ve utanmadan şehitlerimize saygısızlık yapacaksın

31
0
yanıtYanıtla
Alvin:

Olur gider. Fazla kafaya takma...

yanıt0
yanıt0
Tüm 113 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title