Haberler

Mmo ve Püis'ten "Periyodik Kontrol" Protokolü

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi ile Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası(PÜİS) Samsun Şubesi arasında “periyodik kontroller” hakkında protokol imzaladı.

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi ile Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası(PÜİS) Samsun Şubesi arasında "periyodik kontroller" hakkında protokol imzaladı.

MMO Samsun Şube Hizmet Binası'nda imzalanan protokole, MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan ve PÜİS Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Güler imza koydu. İmzalanan protokol gereği; MMO Samsun Şube tarafından PÜİS Samsun Şubesi üyelerine işçi sağlığı ve iş güvenliği kapsamında basınçlı kaplar, kaldırma / iletme makinaları, iş makinaları ve diğer ekipmanların kontrollerinde yüzde 30 indirimden faydalanabilecekler.

İmzalanan protokolle ilgili açıklama yapan MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, üyelerine yönelik sürdürdükleri çalışmaların dışında kamuya yönelik hizmetler verdiklerini, iş sağlığı ve güvenliği kapsamında PÜİS Samsun Şubesi ile protokol imzaladıklarını, imzalanan protokolle PÜİS Samsun Şubesi üyelerinin Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi tarafından kaliteli ve güvenli bir hizmet alacaklarını söyledi.

PÜİS Samsun Şubesi Başkanı Zafer Güler ise Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube işbirliği ile üyelerinin iş yerlerinde bulunan ekipmanların kontrollerinin akredite şube çalışanları ile gerçekleştirilecek olmasından dolayı memnun olduklarını dile getirdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zafer Güler Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title