Haberler

Misvak'ın Yaşar Nuri Öztürk Karikatürüne Tepki Yağıyor

Güncelleme:

71 yaşında hayata gözlerini yuman ünlü ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk'le ilgili Misvak dergisi tarafından hazırlanan karikatür sosyal medyada büyük tepki çekti.

Uzun süredir kanser tedavisi gören ünlü ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk, dün hayatını kaybetti. Öztürk'ün ölümünün ardından Misvak dergisi skandal bir karikatüre imza attı.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Yaşar Nuri Öztürk'ün ölüm haberininin üzerinden bir kaç saat sonra yayımladığı karikatürle ünlü ilahiyatçıyı hedef alan dergiye tepkiler çığ gibi... Kısa sürede sosyal medyada skandal karikatür hakkında binlerce tepki tweeti atıldı.

İşte büyük tepki Yaşar Nuri Öztürk karikatürü;

İşte sosyal medyadaki tepkilerden bazıları;



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yaşar Nuri Öztürk Magazin Haberler

500

Yorumlar (126)

yuh:

Allah rahmet eylesin. Misvak dergisinide esefle kınıyor yedi sülalerine zeytin dalı uzatıyorum. biyerinize takarsınız.

72
6
yanıtYanıtla
cccccc:

misvak işitin ortağı allaha inanmayan bir derği çok görülmez zaten nemruta tapan derği

47
1
yanıtYanıtla
retret:

doğruyu yazmışlar. . . onlar yapınca mizah başka kesim yapınca olmaz ne güzel dünya. . .

21
20
yanıtYanıtla
akıl bedava:

bu gibi kendini islam alimi sanıp moders islamı tanıtan yaşar nurilerin sonu bu olabilir isabetli bir tespit doğru bir karikatör

22
19
yanıtYanıtla
Aylin:

SIZIN GIBI YOBAZLARI YOLMAK ICIN ''MISVAK'' ISMINI DERGIYE VERMISSINIZ, CÜNKÜ BU ISIMLE MILLETI YOLACAKSINIZ, SIZI GIDI DINI KULLANAN BEZIRGANCIBASLARI SIZI. . . . . . YASAR NURININ TIRNAGI OLAMAZSIN IN SIZ.

14
21
yanıtYanıtla
insan:

Yaşar Nuri''nin söylemleri Kur''an''a uygundu. O kendini özgürleştirmiş bir müslüman idi. Allah''tan ona bol lutufta bulunmasını dilerim.

10
23
yanıtYanıtla
KIBRIS GAZISI:

ULAN IPTE YOBAZ DIN BEZIRGANLARI YASAR NURI TV LERDE KITAPLARINDA SIZIN IPLIGINIZI PAZARA CIKARTTIGI ZAMAN NERDEYDINIZ O SALYA SÜMÜK ADINI BILE DUYMADIGIMIZ ZATI MUHTEREMLERI MISAL OLARAK GÖSTERIP BIZE DIN ÖGRETTIGINI SANAN CAKMA HOCALAR NERDEYDI NIYE KARSISINA GECIP ITIRAZ ETMEDINIZ BILGINIZ VE YÜREGINIZ YETMEDI DEGILMI YASAR NURI ARABANIZIN TEKERLEGINE TAS KOYDU DEGILMI SIZ SAFLARI KANDIRIP DOLANDIRMAKLA MESGÜLKEN YASAR NURI DÜNYANIN BIR COK ÜNIVESITESINDE ISLAMI TANITIYORDU INSANDA YAZIK SIZE

21
11
yanıtYanıtla
İzmirli Mobil-IOS:

Bence misvak dergisi az bile yapmış, bid'atçının tekiydi

19
13
yanıtYanıtla
HAKAN:

BU ÜLKEDE MÜSLÜMAN OLMAKTANSA CEHENNEME GİTMEYİ TERCİH EDERİM. PİS HERİFLER

20
8
yanıtYanıtla
..........:

ÖMER ÇOK FENA KOYUN KOKUYORSUN

yanıt0
yanıt0
Tüm 126 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title