Haberler

'Miras Katliamcısının' Babası Oğlunu Anlattı

Miras Yüzünden 8 Akrabasını Öldüren Ömer Taşçı'nın Babası Mahmut Taşçı, Olayın Perde Arkasını Gözler Önüne Serdi ve Geride Ailesinden 8 Ölü Bırakan Katliamcı Oğlunu Anlattı. Olay Tam İbretlik...

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine bağlı Karacaören beldesinde miras yüzünden 8 akrabasını öldüren Ömer Taşçı'nın babası Mahmut Taşçı, oğulları arasında hiçbir zaman ayırım yapmadığını söyledi. Mahmut Taşçı, "Oğullarım arasında ayırım yapsam evimin tapusunu Ömer'e verir miydim?" dedi.

Önceki gün tutuklanarak cezaevine gönderilen Ömer Taşçı'nın savcıya verdiği ifadesinde "Herşey babamın yüzünden oldu. Evlatları arasında ayırım yaptı" sözleri üzerine Şuhut Adliyesi'ne ifade vermek için acılı baba Mahmut Taşçı

çağırıldı. Daha sonra İHA'ya özel açıklamalarda bulunup tüm evlatlarına eşit davrandığını ve ayırım yapmadığını belirten Taşçı, "Bu konuda konuşmaya lüzum yok. Böyle demiştir, diyebilmiştir. Evini yaptırdım, koyun verdim, tarlasını da verdim. Bu nasıl ettiyse etti. Ama bir buçuk senedir yanıma bile gelmedi. Ayırım yapsam evimin tapusu verir miydim ona? Bana gelip derdini anlatsaydı onu da takip ederdim. Ama şimdi cezasını çekecek. Yine de evlat olarak görüyorum onu. Ömer'in oğlu akşam yanıma çıktı geldi"

diye konuştu.

Oldukça bitkin olduğu gözlenen baba Mahmut Taşçı, konuşurken ağlamaya başladı. Uzun süre gözyaşı döken Mahmut Taşçı, daha fazla konuşamayacağını belirtti.

(ATA-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title