Haberler

Victoria's Secret Meleği Miranda Kerr, Üçüncü Kez Anne Olmaya Hazırlanıyor

Güncelleme:

Avustralyalı manken Miranda Kerr ve 2017 yılında dünyaevine girdiği Snapchat'in kurucusu Evan Spiegel bebek heyecanı yaşıyor.

Victoria's Secret'ın eski mankenlerinden Miranda Kerr ile eşi Snapchat'in kurucusu Evan Spiegel, anne ve baba olmak için gün sayıyor. Ünlü manken üçüncü kez, Evan Spiegel ise ikinci kez baba olmanın heyecanını yaşıyor.

SNAPCHAT'İN KURUCUSU İLE EVLENDİ

Güzel manken Miranda Kerr, 2013 yılında ilk eşi ve oğlu Flynn'ın babası oyuncu Orlando Bloom'dan boşanmasının ardından popüler platformlardan biri olan Snapchat'in kurucusu Evan Spiegel ile 2017 yılında dünyaevine girmişti. Çift ikinci çocukları Hart'ı 2018 yılında kucaklarına almışlardı.

Miranda Kerr Üçüncü Kez HamileMiranda Kerr ile Orlando Bloom

ÜÇÜNCÜ BEBEĞE HAMİLE OLDUĞUNU DOĞRULADI

Victoria's Secret'ın eski meleklerinden Kerr, şu sıralar üçüncü bebek heyecanı yaşadığı öne sürüldü. Hamilelik iddialarına ünlü mankenin basın sözcüsü, "Miranda, Evan, Flynn ve Hart ailelerine katılacak en yeni ve küçük üye için son derece heyecanlı." ifadelerini kullandı. Yaklaşık 10 ay önce ikinci oğlunu dünyaya getiren Kerr, katıldığı bir etkinlikte, "Kısa süre önce bir Japon markasının çekimlerine katıldım, yani hala modelliğe devam ediyorum ancak önceliğim şirketim ve ailem." şeklinde konuştu.

Miranda Kerr Üçüncü Kez HamileEvan Spiegel ve Miranda Kerr

Miranda Kerr Üçüncü Kez Hamile

Miranda Kerr Üçüncü Kez Hamile

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Evan Spiegel Miranda Kerr Haberler

500

Yorumlar (6)

.......:

yok böyle bir güzelik allah buna harika bir yuz vermiş

6
3
yanıtYanıtla
Üç değil onüç doğursa da farketmez:

Bebeklerin gençliğini kendine saklıyor

1
1
yanıtYanıtla
Sanki sanki:

Sanki kendi bakıyor ya doğur bakıcı baksin oh sanki uykusuz geceler mi olcak bebege bakmaktan tipi mi kaynak emziri yorum sütüm yok diyip yiyip kilo mu alçak sanki sanki sanki

2
0
yanıtYanıtla
Vay be:

Hem bantları güzel hem yuzleri

0
0
yanıtYanıtla
Hacer:

Mankenlik mesleği ilerisi olmayan bir meslek 35 yaşından sonra vucutta bozulma,hamilelik,emzirme,zengin koca bulma hevesi derken en fazla kalfa olunabilen bir sektör. Artık kadın modeller yerini transseksüel modellere bırakması gerekiyor gerçekten çok hevesliler,işlerini önemsiyorlar, çocuk doğurma yok, zengşn koca telaşı yok ,50 yaşında bile model olabildikleri için meslekte ustalığın üstüne bile çıkabiliyorlar ve aşırı disiplinliler

0
0
yanıtYanıtla
Somebody:

Yalnız o mankenlerin giydiklerini gerçek kadın olmaları sattırıyor. Yoksa robotlar ya da cansız mankenlere giydirmek daha da masrafsız..

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title