Haberler

Minteks Yörsan Tesisleri'nde

Güncelleme:

Minteks, yeni mağazasını Yörsan Tesisleri'nde açtı.

Minteks'in inovatif yapısı ve kaliteli hizmetiyle dünyada tanınan bir marka haline geldiğinin altını çizen Minteks Yönetim Kurulu Başkanı Özkan İrman, gelen talepler doğrultusunda doğru yatırımlarla yeni mağazalar açmaya devam edeceklerini belirtti.

Havlu ve bornoz üretimindeki zengin koleksiyonu ve kaliteli hizmetiyle bir dünya markası haline gelen Minteks, Susurluk mevkiinde yer alan Yörsan Tesisleri'nde tüketicisiyle buluştu. 500 metrekarelik yeni mağazasında da tekstil ürünlerinin tamamını müşterilerinin beğenisine sunan Minteks, ürün gamında yer alan aromalı sabunlar ile yağlarının da satışını gerçekleştiriyor.

Yörsan Tesisleri'nin, tatile çıkanların ve yolculuk edenlerin tercih ettiği tesisler içerisinde önemli bir yere sahip olduğuna değinen Minteks Yönetim Kurulu Başkanı Özkan İrman, "Bursa'nın tekstil kimliğinin dünyaya tanıtan bir marka olarak Yörsan Tesisleri'nde açılan yeni mağazamızda da müşterilerimize kaliteli hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Yüz elliden fazla desenle ürettiğimiz havlu ve bornozlarımız, tekli havlu hediyelik kutumuzdan, 45 parça ahşap çeyiz sandığına kadar çeşitli ürünlerimizi müşterimizin beğenisine sunuyoruz" dedi. Minteks Home markalarıyla da ev tekstili ve aksesuar ürünlerinde iddialı olduklarını dile getiren İrman, Minteks'in inovatif yapısı ve kaliteli hizmetiyle dünyada tanınan bir marka haline geldiğinin altını çizdi.

İzmir Yolu 27.km'deki bin 500 metrekarelik satış mağazası ve restaurantı ile İmam Aslan Tesisleri, Bozöyük Tesisleri ve İskender Tesisleri'ndeki mağazalarında da hizmet vermeye devam ettiklerini hatırlatan İrman, gelen talepler doğrultusunda doğru yatırımlarla yeni mağazalar açmaya devam edeceklerini belirtti.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Susurluk Yörsan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title