Haberler

Minikler Yeni Yılı Erken Kutladı

Kemer Gülçin Ersoy Anaokulu öğrencileri yeni yılı erken kutladı.

Kemer Gülçin Ersoy Anaokulu öğrencileri yeni yılı erken kutladı.

Toplumsal Gelişim Merkezinin (TOGEM) "Anasınıfsız Okul Kalmasın Projesi" kapsamında ilçenin Kuzdere Mahallesi'nde yaptırdığı Gülçin Ersoy Anaokulu, yılın ilk etkinliğini gerçekleştirdi.

Toplam 30 öğrencisi bulunan ve kayıtların devam ettiği anaokulunda, yeni yıl öncesinde öğrencilere ve velilere yönelik eğlence programı düzenlendi. Program, yeni yılın simgesi Noel Baba animasyon gösterisiyle başladı.

Minikler, Noel Baba ile eğlenirken, veliler de hazırladıkları pasta ve tatlıları gelen davetlilere ikram etti. Öğrenci velileri, yöresel şarkılar eşliğinde bol bol oynayarak, stres atarken, minikler ise Noel Baba ile fotoğraf çektirdi.

Gülçin Ersoy Anaokulu, eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in eşi Neval Güler, Vali Sebahattin Öztürk'ün eşi Nihan Öztürk, Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ve İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay tarafından açılmıştı. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Neval Güler Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title