Haberler

Minikler, Ağrı Protokolü İle Futbol Maçı Yaptı

Güncelleme:

Toprak Sahadan Halı sahaya' projesi kapsamında yapımı tamamlanan halı sahanın açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Ağrı Genç İş adamları Derneği (AGİAD) tarafından hazırlanan ve sosyal Destek Programı (SODES)'in finanse ettği 'Toprak Sahadan Halı sahaya' projesi kapsamında yapımı tamamlanan halı sahanın açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Açılışa Ağrı Vali Yardımcılarından Murat Güven, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, İl Emniyet Müdürü Halil Karataş, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mehmet Erat, Ağrı Genç İş adamları Derneği Başkanı (AGİAD) Mehmet Akbaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cesim Gökçe, kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Spora yapılan her yatırımın çok önemli olduğunu belirten, AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, "bu tür yatırımlar gerçekten takdire şayandır. Çocuklarımızın bu tür tesisler sayesinde vakitlerini çok daha iyi değerlendirebilecek. Biz çocuklarımıza spor sevgisini aşılamazsak, onlara sporu sevdiremezsek vakitlerini farklı yerlerde geçirebilirler. Biz üniversite olarak her zaman bu değerli yatırımları destekliyoruz. Ben bu güzel hizmette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

AGİAD Başkanı Mehmet Akbaş ise bu projenin bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu söyledi. Başkan Akbaş, " SODES kapsamında başlatmış olduğumuz bu projede mutlu sona ulaşmak, çocuklarımızı burada futbol oynarken görmek, bizleri çok mutlu etti. Bu bir öğrenci projesidir. Ve bu projede önemli olan halı saha yapmak değil, asıl önemli olan şeyin çocukların ufuklarını açmaktır. Öğrencilerin sosyal alanda kaynaşmasının derslerinde başarıyı da beraberinde getireceğine inanıyoruz. AGİAD olarak Ağrı için, geleceğimiz için proje üretmeye ve bunları faaliyete geçirmeye devam edeceğiz." dedi.

Halı sahanın açılış kurdelesi kesildikten sonra aralarında AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, İl Emniyet Müdürü Halil Karataş, AGİAD Başkanı Mehmet Akbaş'ın bulunduğu protokol takımı ile minik öğrenciler futbol maçı yaptı. Çekişmeli geçen futbol maçı 1-1'lik skorla sonuçlandı. Programın sonunda çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Halil Karataş Mehmet Akbaş İrfan Aslan Ağrı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title